featured

Terra Luna’nin 800 milyon token yakma teklifi kabul edildi: LUNC 1 dolara çıkacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra Luna Classic’in 11658 ve 11660 numaralı 800 milyon USTC’yi iade etme ve yakma önerileri topluluk tarafından resmen kabul edildi. Topluluk, bu USTC tokenlerini topluluk havuzuna iade etmek yerine yakma adresine göndermeyi tercih ediyor. Bununla birlikte, LUNC topluluğunun birkaç gün daha beklemesi gerekiyor, çünkü yüzde 80 yakma ve yüzde 20 topluluğa bölmek için başka bir teklif de oylama aşamasında.

Terra Luna Classic topluluğu 800 milyon USTC yakacak!

Eski Terra Rebels geliştirici grubu üyesi Vegas tarafından sunulan 11658 sayılı “Kullanılmayan Topluluk fonlarının iadesi” önerisi yüzde 70,27 “Evet” oyuyla kabul edildi. Ozon Protokolü projesi önerilen kalkınma planını aktif olarak takip etmediği için 800 milyon USTC zincir içi fonunun Terra Luna Classic topluluk havuzuna iade edilmesini önerdi.

Bununla birlikte, 11660 sayılı “11658 sayılı Öneri Geçerse Fonların yüzde 100’ünü Yak” karşı önerisi yüzde 82,55 “Evet” oyu aldı. Topluluğun büyük bir kısmının 800 milyon token yakmayı talep ettiğini iddia ediyor. Dolayısıyla karşı teklif daha fazla oy aldığı için geçerli olacaktır.

Terra

Topluluğun, yüzde 80’inin yakılmasını ve yüzde 20’sinin geliştiriciler için topluluk havuzuna gönderilmesini öneren benzer bir başka teklifi beklemesi gerekiyor. Bu öneri de sadece yüzde 46’lık bir kesim tarafından kabul edildiğinden, çok fazla olumlu oy alamamıştır.

Geliştiriciler 800 milyon USTC tokeninin transferini onaylamaya ve iletişime geçmeye başladığından fonların iadesi için hazırlıklar çoktan başladı. USTC repeg çabalarının ortasında, LUNC’un ancak USTC repeg anlatısından sonra yeniden canlanması hız kazanıyor. Önde gelen üyeler, piyasa değeri ve faydası sürekli artan LUNC’un yeniden canlanma için daha iyi bir yol haritasına sahip olduğuna inanıyor.

LUNC ve USTC’nin yükseliş momentumuna ihtiyacı var

CoinGape Markets’a göre, Terra Luna Classic 0,00009 dolar destek seviyesinin üzerine çıkabilir. Ancak daha geniş kripto piyasasındaki zayıflık, LUNC ve USTC’nin yukarı yönlü momentum oluşturamamasına neden oldu.

LUNC fiyatı son 24 saatte yüzde 0,5 düştü ve fiyat şu anda 0,000077 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,0000776 ve 0,0000794 dolar. Bu arada USTC fiyatı son 24 saatte yaklaşık yüzde 5 ve bir ayda yüzde 31 artışla 0.0158 dolardan işlem görüyor. İşlem hacmi 24 saat içinde yüzde 25 arttı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin