featured

Amerikalı milyarderler, FED’in faiz kararı için görüş bildirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika’da SVB ve Avrupa’da UBS’nin Credit Suisse’in batışı bazı sistemlerin değişebileceğini gösteriyor. Finans sektörünün oynaklığının ve hızla değişen doğasının altını çizerek kripto para birimleri gibi yeni teknolojilere ve trendlere uyum sağlamanın önemini vurguluyor. 

Bitcoin’in gidişatı şüphecileri şaşırtmaya devam ederken, Credit Suisse’in hikayesi, ortaya çıkan finansal yeniliklerin etkisini hafife alabilenler için uyarıcı bir hikaye görevi görüyor.

Piyasalardaki oynaklığın çoğalması milyarder isimleri de rahatsız ediyor. Amerikalı milyarder ve işadamları sisli havadan çok şikayetçi. FOMC toplantısı ve faiz kararı yaklaşırken Amerika’nın önde gelen isimleri önemli açıklamalarda bulundu. Amerikalı milyarderler faizin düşürülmesi yönünde görüş bildirdi.

Amerikalı milyarderlerin gündeminde faiz kararı var

Amerikalı milyarder yatırımcı ve Pershing Square Capital’in kurucusu Bill Ackman, ABD Federal Rezervinin yerel bankacılık sistemini istikrara kavuşması gerektiğini düşünüyor. Ackman ayrıca, krizin bir salgın gibi bulaşmasını önlemek için FED politikasını geçici olarak durdurması gerektiğini düşünüyor.

Ackman, FED’in neden faiz artırım stratejisini geçici olarak bırakması gerektiğini açıklamak için Twitter üzerinden görüşlerini paylaştı. ABD’de hisse senedi ve tahvil sahiplerini etkileyen son bankacılık çöküşlerine dikkat çeken Amerikalı milyarder, bu durumun düzeltilmesi gerektiğini söyledi.

Tesla’nın CEO’su ve dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk ise, Ackman’a benzer bir açıklamada bulundu. Hatta biraz daha ileri giden Musk, faiz için bir tavsiyede bulundu. Elon Musk, bu hafta FOMC toplantısında merkez bankasını faiz oranlarını en az 50 baz puan düşürmeye çağırdı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin