Popüler altcoin zirve yaptı! Fiyatı şimdi ne bekliyor? Teknik analiz

Popüler altcoin zirve yaptı! Fiyatı şimdi ne bekliyor? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot altcoin analizi, 26.5 dolarda yeni bir zirveye ulaşmasının ardından bir geri dönüş beklediğimizden düşüş gösteriyor. DOT/USD kazançlarının bir kısmını geri çekebilir ve yakında başka bir düşük seviye oluşturmayı hedefleyebilir.

Her iki durumda da, fiyat 20,00 doların üzerine çıktı, ancak boğalar ardı ardına 4 günlük parabolik kazançtan sonra tükendi. Şu anda piyasa değişiyor ve önümüzdeki birkaç gün içinde 26.5 doların üzerinde veya 19.5 doların altında bir kırılma ararken boğalar bunu yapmaya devam edecek.

Daha uzun vadeli analiz, altcoin’in son birkaç ayda üç kez destek bulduğu 20,00 dolarda bir kez daha güçlü bir destek görebileceğini gösteriyor. 20 dolar önemli bir psikolojik seviye ve önümüzdeki ay içinde tekrar test edilirse büyük alıcıları cezbedebilir.

Teknik grafik

Altcoin’in fiyat hareketi 19,50 doların altına düşerse fiyat, DOT/USD’nin Haziran ayının en düşük seviyesi 17,32 doları yeniden ziyaret ettiğini görebiliriz. Bu seviye, muhtemelen psikolojik destek görevi görür ve fiyat yeniden 20 dolara çıkar.

Kırılma seviyelerine 19.98 dolar ve 20.00 dolarda saygı gösterilmelidir. Ancak fiyatın, aşağıdaki 4 saatlik grafikte görülen azalan bir takoz içinde son kazançlarını konsolide ettiği için piyasanın şimdilik değiştiğine dikkat edin.

Polkadot (DOT) altcoin fiyat grafiği

Boğalar, dün 26,73 dolar olarak belirlenen 2019 zirvesini izleyerek artan bir baskı seviyesi uyguluyor. Bununla birlikte, boğaların dün fiyat hareketini 26,5 dolar civarındaki direncin üzerine itmesinin ardından, önümüzdeki birkaç gün içinde tükenmelerini bekliyoruz. Bu da ayıların fiyatı geri çekerek kritik destek bölgemiz etrafında 19.50 – 20.00 dolar arasında destek oluşturmasına izin verecek.

RSI, aşağıdaki 4 saatlik grafikte aşırı alım seviyelerine geri dönüyor ve bu piyasanın yakın vadede 26.5 doların üzerinde veya 20.00 doların altında yön belirlemeden önce son kazanımlarını konsolide etmeye devam edeceğini gösteriyor.

Başka bir hızlı artış 26.5 doların hemen altında gerçekleşti ve kısa bir süre sonra 26 doların altında bir başka hızlı yükseliş gözlemlendi. Bundan sonra, ek ilerleme için hafif direnç görülebilir, bu da büyük olasılıkla önümüzdeki günlerde bir geri çekilmeye yol açar. Daha sonra, trend yönünde bir kaymayı gösteren daha yüksek bir düşük ayarlanabilir.

Altcoin için fiyat tahmini

Polkadot altcoin analizi bugün düşüş eğilimi gösteriyor, çünkü piyasa net bir yüksek seviye belirledikten sonra nihayet 26,5 doların altında zirveye ulaştı. Bu seviyede, DOT/USD’nin bazı kazanımların izini sürmesini ve daha yüksek bir dip ayarlamasını bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin