Popüler altcoin son 24 saat içerisinde yüzde 10 düştü! Düşüş derinleşecek mi?
Popüler altcoin son 24 saat içerisinde yüzde 10 düştü! Düşüş derinleşecek mi?

Popüler altcoin son 24 saat içerisinde yüzde 10 düştü! Düşüş derinleşecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin LUNA dijital varlığı son 24 saatte neredeyse %10 düştü. Bu düşüş Foundation Guard’ın 1,5 milyar dolar değerinde Bitcoin satın aldığı yönündeki yükseliş haberlerine rağmen gerçekleşti. Bununla birlikte, ABD Fed’in faiz oranlarını 50 baz puan artırmasıyla ilgili endişenin ortasında Bitcoin fiyatının 38.000 dolara gerilemesi de etkili olmuş olabilir.

Altcoin dijital varlık için bir ayı piyasasının habercisi olan 200 günlük hareketli ortalamayı kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldı. Terra’nın (LUNA) dijital varlığı, Bitcoin’in kritik 38.000 dolarlık destek seviyesini kaybettiğini gören devam eden kripto piyasası düzeltmesinden sert bir şekilde etkilendi. WuBlockchain ekibine göre, Terra (LUNA), Luna Foundation Guard’ın UST rezervlerine eklemek için 1,5 milyar dolarlık Bitcoin satın aldığına dair yükseliş haberlerine rağmen son 24 saatte %9,6 düştü.

Terra (LUNA) geçen hafta da %12,66 kaybetti

Elde edilen verilere göre Terra’nın (LUNA) son 24 saatte yaklaşık %10 ve son yedi günde %12,66 değer kaybettiğini doğruluyor. Bu da altcoin’in kayıplarının çoğunun yalnızca son gün içinde yaşandığı anlamına geliyor.

Teknik analiz açısından, altcoin’in düşüşü kripto piyasalarındaki sıkıntıları, ABD Fed’in faiz oranlarını 50 baz puan artıracağına dair haberler çıktığında Bitcoin’in Perşembe günü 38 bin doları kaybetmesine bağlanabilir. Ayrıca, ABD Fed’in 1 Haziran’da sıkıştırma politikasını başlatmayı planlıyor.

Yapılacak sıkılaştırma politikası bir merkez bankasının bilançosunda tuttuğu finansal varlıkları azaltması anlamına geliyor. Bunu, satın aldığı tahvillerin vadesine ulaşmasına ve bilançosundan çıkmasına izin vererek, böylece tahvilleri almak için kullandığı parayı yoktan var ederek yapabilir.

Fiyat hareketiyle ilgili olarak, günlük LUNA/USDT grafiği, dijital varlığın bugün erken saatlerde belirlenen yerel düşük 72,08 dolar civarında kritik 200 günlük hareketli ortalamada (yeşil) destek bulduğunu gösteriyor.

en.ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin