featured

Popüler altcoin satış baskısından kurtulacak mı? Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler altcoin Terra (Luna) fiyatı, Cumartesi günü psikolojik seviyeye geri dönmeden önce kısa bir süre 60 doları kırdı. LUNA, 87,91 dolar civarındaki uzun vadeli yatay direncin yakınında yüksek seviyelerde tutunamamasının ardından iki günlük düşüşe devam ediyor.

Altcoin’in fiyatı 16 Ocak tarihinden bu yana yaklaşık %40 değer kaybetti. Günlük grafikte parite 50 DMA’nın üzerinde işlem görüyor. Altcoin fiyatı 27 Aralık tarihinde 103,39 dolara zirve yaptı. Terra (Luna) 7 Ocak’ta DMA’yı tekrar test etti. Modelin boyun çizgisi, 50 DMA’nın geçersizliğiyle aynı zamana denk gelen 20 Ocak tarihinde kırıldı. Son 3 günde fiyatta düşüş yaşamaya devam ediyor.

Terra’nın (LUNA) fiyatı, kripto pazarındaki küresel satışlardan etkilenecek mi?

Ardından, fiyat bugünkü seansta 100 DMA’yı 61,69 dolardan test etti. Ancak, alıcılar daha düşük seviyeden geri döndü ve seansın zirvesini geçmek için başarısız bir girişimde bulundu.

Ayrıca,  şamdan formasyonunun oluşması, yatırımcıların bir sonraki fiyat hareketi konusunda kafalarının karıştığını gösteriyor. Mevcut seviyelerde boğalar ve ayılar arasında rekabet devam edecek.

Altcoin için 80,00 dolar seviyesinde yükselen trend çizgisine doğru bir geri sıçrama bekleniyor. H&S modelinin sağ omzunun üzerinde belirleyici bir kapanış, 93,79 dolarlık yatay direnç çizgisini test edebilir.

Teknik göstergelere bakıldığında, RSI göstergesi 37’de işlem görüyor ve satıcılar için hâlâ alan olduğunu gösteriyor. MACD (Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı) orta çizginin altına düştü ve parite için düşüş eğilimini zorladı. Şimdi, bir sonraki mum çubuğu yatay destek çizgisinin altında 19 Ocak’ın en düşük seviyesi olan 50 dolara kapanırsa, fiyat yeni bir satış döngüsüne girebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin