featured

Hafta sonunun yıldızları: Bu 2 altcoin, grafiklerini yeşile boyamayı başardı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, Cuma günü bir miktar toparlanma yaşadı. Piyasadaki bu olumlu sinyallerle birlikte gözde altcoin’ler de bazı kazançlar kaydetti. Solana (SOL), bugünkü işlem seansında %5 oranında bir yükseliş yaşarken, Chainlink (LINK) fiyatı da kritik bir direnç noktasının üzerine çıktı. Küresel piyasa değeri ise %2’lik bir artış kaydetti.

Solana (SOL)

Gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Solana (SOL), bugün %5’lik bir yükseliş kaydederek hafta sonuna 20 dolar seviyesinin üzerinde giriş yaptı.

Cuma günkü kaydedilen 19,81 dolarlık düşük seviyenin ardından SOL, Cumartesi günü 21,25 dolara yükselerek gün içi zirvesine dokundu.

Geri çekilme, SOL fiyatının 20 dolar seviyesini kaybetmesine sebep oldu ve fiyat 19,90 dolarda bulunan son savunma hattına çarptı.

SOL

Grafiğe bakıldığında, 10 Nisan’da da aynı noktada benzer bir toparlanma gerçekleştiği görülüyor. Bu, SOL fiyatındaki altı günlük yükseliş serisinin kaybedilmesine neden oldu.

Bugün gerçekleşen son ralli, teknik göstergelerden RSI değerinin 45 işaretindeki tavanı aşmasının ardından geldi.

Bu yazının yazıldığı sırada RSI 46,49 işaretinde işlem görüyor ve bir sonraki görünür direnç noktası ise 50 işaretinde bulunuyor.

Chainlink (LINK)

Bugünkü fiyat performansı ile adından söz ettirmeyi başaran bir diğer gözde altcoin ise Chainlink (LINK) oldu. LINK, bugünkü işlem seansında kritik bir seviyeden çıkış yaparak bir miktar kazanç elde etti.

Altcoin’in fiyatı, 6,37 dolara düştükten saatler sonra hafta sonuna başlamak için 6,63 dolara yükseldi.

Son iki aydır bu seviyenin üzerinde işlem gören LINK, bugünkü fiyat artışının ardından 6,50 dolardaki tavan seviyesinin üzerine çıktı.

altcoin LINK grafik

RSI, bu fiyat hareketinin ardından 42 işaretine yükseldi. Ancak henüz bu seviyenin üzerine çıkamadı. Görünür bir sonraki destek 40 işaretinde bulunuyor. Eğer momentum düşüş yönünde değişirse bu destek kaybedilebilir.

LINK, bu yazının yazıldığı sırada 6,58 dolar civarında işlem görüyor.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin