featured

Ripple avukatından sert eleştiri: SEC ile olan davada ortalık kızışmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’ın baş hukuk müşaviri Stuart Alderoty, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yönelik sert bir eleştiride bulundu. Alderoty, yargı sürecindeki tutumu saklambaç oyununa benzetti.

Ripple vs SEC

Alderoty, paylaştığı bir tweet’te sorunun kripto para birimi endüstrisine özel olmadığını ve daha geniş bir topluluğu ilgilendirdiğini vurguladı.

Avukatın sözleri, Ripple ve SEC arasında devam eden yasal bir kan davasının ardından geldi.

Düzenleyici kurum, Ripple’ın XRP dağıtımının özünde bir menkul kıymet teklifini yansıttığı konusunda ısrar ediyor. Buna karşılık Ripple, XRP’nin onu menkul kıymet olarak tanımlayacak özelliklerden yoksun bir kripto para birimi olduğunu savunmaya devam ediyor.

Davada sona yaklaşılıyor

Nisan ayının başlarında Alderoty, SEC’in Yüksek Mahkeme’deki son kayıplarına dikkat çekerek, teşkilatın başarısız dava modeline dikkat çekmişti. Buna örnek olarak da SEC – Cochran kararından bahsetti.

Kripto endüstrisinin mikroskobik incelemesi altındaki bu yasal savaş, hızlı tempolu, sürekli gelişen kripto para ortamında düzenleyici kesinliğin aciliyetini vurguladı. Davanın da bu yılın ilk yarısında sonuçlanması bekleniyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin