Algorand teknik analiz: Teknik göstergeler istikrarlı bir iyileşmeye işaret ediyor!
Algorand teknik analiz: Teknik göstergeler istikrarlı bir iyileşmeye işaret ediyor!

Algorand teknik analiz: Teknik göstergeler istikrarlı bir iyileşmeye işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Algorand, 0,28 dolarlık destek bölgesine tutunarak son üç ayda menzile bağlı bir ralliye tanık oldu. Altcoin, potansiyel toparlanma için bir yükseliş sınırlayıcısı görevi gören 0,37 dolarlık direnci üç kez test etti ancak başarılı olamadı. Daha sonra altcoin Ağustos düzeltmesinin ortasında, 0,28 dolarlık alt desteğe geri döndü. Böylece alıcılar bu seviyeyi tekrar savunmayı başardı ve yavaş ama istikrarlı bir toparlanma rallisini tetikledi.

Anahtar noktaları:

  • Algorand yatırımcısı, token fiyatı kanal modeliyle aynı kalana kadar kalabilir.
  • Altcoin, 0,3266 dolar seviyesinde güçlü bir arz baskısı ile karşı karşıya.
  • Algorand kripto parasındaki 24 saatlik işlem hacmi 224.4 milyon dolardır ve bu da %318’lik bir kazanç anlamına gelir.

Algorand price chart

Devam eden boğa koşusu, fiyatı kademeli olarak 0,37 dolar direnç aralığına yönlendiren yeni harekete destek veriyor. Şu an itibariyle, AlGO 0,31 dolardan işlem görüyor ve taban desteğinden %12,2’lik bir büyüme gösteriyor.

Ayrıca, günlük teknik grafik, devam eden toparlanmayı genişleyen bir kanal modeli olarak yansıtıyor. Bu yükseliş kanalını kullanarak, kripto para alıcıları ALGO fiyatını daha yüksek seviyelere taşıyabilir; ancak teorik olarak bu yükselen kanal düşüş eğiliminde.

Teknik analize göre, bu grafik modeli, alıcıların önceki yükselişi geçememesinin altını çiziyor ve bu da sonunda bir destek trend çizgisi arızasına ve önemli bir düzeltme rallisine yol açıyor.

Bugün, Algorand kripto parası, uzun bir yükseliş eğilimi ile destek trend çizgisinden toparlandı. Böylece, fiyat artışı 0,31 dolarlık ani direnci kırıyor. Kırılan direnç, uygun bir destek sunabilir ve fiyatları genel bir trend çizgisine yönlendirebilir.

Bu nedenle, alıcılar bu düşüş eğiliminden kurtulmak istiyorsa, fiyat direnci ve 0,37 dolar direncini başarılı bir şekilde geçmeli.

Ancak başarısız olurlarsa, Algorand fiyatı sonunda destek trend çizgisini kaybedebilir ve 0,281 dolara düşebilir.

Teknik göstergeler:

MACD göstergesi: hızlı ve yavaş çizgi, nötrün hemen altında birkaç geçişi gösterir ve piyasa katılımcıları arasındaki düşüşe karşı nötr bir duyguya işaret eder.

EMA: 50 günlük EMA şu anda alıcılara önemli bir direnç sunuyor.

Direnç seviyeleri: 0,236 dolar ve 0,356 dolar

Destek seviyeleri: 0,293 dolar ve 0,31 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin