featured

Akbank, kripto endüstrisine giriş yapmak için önemli adım attı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Türkiye’nin önde gelen bankalarından biri olan Akbank, kripto için ilk önemli adımını attı. Milyonlarca müşteri tarafından tercih edilen banka, Türk yatırımcıları yakından ilgilendiren bir hamle yaptı.

Bankanın Ak Yatırım” kolu olarak da bilinen platformunda kriptoyla ilgili yeni bir karar geldi. 14 Mart Salı günü yapılan duyuruya göre, şirket bir kripto para borsasının hissesi için harekete geçti. Hatta konuya ilişkin ayın gün içinde KAP bildirimi geldi.

Ak Yatırım, Kamu Aydınlatma Platformu’na kripto para borsası olan Stablex ile anlaşıldığını bildirdi. Banka, Stablex’in çoğunluk hissesini satın alma adına başvurusunu yaptı. Kripto para borsası ile yapılan görüşmeler neticesinde de Pay Alım ve İştirak Sözleşmesi imzalandı.

17 Mart Cuma günü ise Rekabet Kurulu konuyla ilgili resmi bir açıklama yaptı. Kurul, başvurunun inlenmeye başladığını belirtti.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin