featured

ADA fiyat analizi: Kripto para birimi, desteği test etmeye mi hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ADA fiyatı, Perşembe günü hayati bir destek seviyesinin yakınında işlem gördüğü için kenarda kalıyor. ADA fiyat analizi için haftalık düşüş yüzde 10’un üzerinde. Son 24 saat içinde ise Cardano %4 geri çekildi. Kan kaybıyla beraber yerinde de değişiklik yaşadı. LUNA’nın fiyatlanması Cardano’yu geriye attı.

ADA, satıcılar Çarşamba günkü yukarı yönlü momentumu görmezden gelerek geri döndüklerinden alt tarafta 0,80 doları koruyor. Bu seviye her ne kadar korunsa da ADA fiyat analizi için destek bölgeleri konuşuluyor.

Bahsedilen destek bölgesinin yakınında çoklu destek, onu ticaret için çok önemli bir seviye haline getiriyor. Bu seviyenin üstünde veya altında bir kırılma, varlıkta daha fazla fiyat hareketi belirleyecektir. ADA/USD, gün için %5.44 düşüşle 0.80$’dan işlem görüyor.

ADA fiyat analizi ve katalizör bekleyişi

Cardano fiyatı, 18 Ocak’ta %45’lik bir düşüşle 1.64$’lık yüksek seviyeleri test ettikten sonra düşmeye devam etti. Bununla birlikte, 24 Şubat’ta 0,74 ABD dolarında yeni dipleri yaptıktan sonra, 0,80 ABD doları işaretini geri almak için ADA fiyatı hızla toparlandı. 

ADA fiyat analizi, haftalarca yukarıda kalmayı başardığı için 0,80 dolar hayati bir destek seviyesi olarak hareket etti. Aksine, ADA fiyatı seansın en düşük seviyelerini sürdürürse, bir geri dönüş bekleniyor. Yatırımcılar iki yukarı yönlü filtreyi test edebilir. İlk direnç engeli kritik bir 0,90 dolar seviyesine yerleştirildi.

Ardından, piyasa katılımcıları 50 günlük EMA’ya (Üssel Hareketli Ortalama) 1,01 dolardan atlayacaklar. ADA fiyatı 1.0$’ı çıkardıkça, mevcut düşüş trendini tersine çevirecek ve 1.20$’a doğru yol alacaktır.

Teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), mevcut okuma 38’de ortalama çizginin altında dilimler.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama, nötr bir sapma ile orta çizginin altında geziniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin