Flaş: ABD ve İngiltere'den Rusya'ya çok sert yaptırım! Petrol ithalatı durduruldu
Flaş: ABD ve İngiltere'den Rusya'ya çok sert yaptırım! Petrol ithalatı durduruldu

Flaş: ABD ve İngiltere’den Rusya’ya çok sert yaptırım! Petrol ithalatı durduruldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İngiltere Başbakanı Boris Johnson, İngiltere’nin artık Rusya’dan petrol ithal etmeyeceğini açıkladı. Başbakan Johnson yarın konuyla ilgili daha fazla ayrıntı vereceklerini söyledi.

Kararın ardından konuşan Ukrayna Başkanı Zelensky, İngiliz halkına verdiği demeçte, “Pes etmeyeceğiz ve kaybetmeyeceğiz; denizde, havada, ormanlarda, kıyılarda, sokaklarda sonuna kadar savaşacağız.” dedi.

Muhalefetin lideri İşçi Partisi ve parlamentodaki üçüncü parti SNP’nin her ikisi de Parlamentoda “Slava Ukraini”, (Ukrayna’ya Zafer) diyerek bağlılıklarını açıkça ortaya koydular.

Başbakan Johnson, “Yaptırımlarla baskıyı artırmaya devam etmeliyiz, Ukrayna’yı silahlandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu, ABD Başkanı Joe Biden’ın Rus petrol, gaz ve tüm enerji ithalatının artık yasaklandığını açıklamasının ardından geldi.

Avrupa’nın liderleri Perşembe günü Versailles’da, ilk kez böyle bir sarayda buluşacak.

Avrupa Birliği bir bütün olarak Rusya’dan İngiltere veya ABD’den çok daha fazla ithalat yapıyor. Zelensky’nin şu ana kadar 50 çocuğun öldürüldüğünü belirtmesiyle bunun da sona ereceği düşünülüyor.

Ukrayna’nın Birleşik Krallık’ın tam desteğine sahip olduğuna dair hiçbir şüphe yok.

ABD de Rus petrolü ithal etmeyi bıraktı

Başkan Joe Biden, ABD’nin petrol de dahil olmak üzere Rus fosil yakıtlarının ithalatını yasaklayacağını söyledi.

Biden, Beyaz Saray’da yaptığı açıklamada, “Rus petrolü, gazı ve enerjisinin tüm ithalatını yasaklıyoruz. Putin’in savaşını sübvanse etmenin bir parçası olmayacağız.” dedi.

Ancak ülkeden doğal gaz ve kömür gelmeye devam edecek. Rus yakıtlarına daha fazla ihtiyaç duyan bazı Avrupa ülkeleri ise bu karara katılmayacak.

trustnodes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin