featured
ABD Federal Rezerv Bankası

ABD Federal Rezerv Bankası, veri tabanına dört yeni fiyat takipçisi ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Federal Reserve St. Louis şubesi, gerçekleştirilen araştırmalar sonucunda veri tabanına dört fiyat takipçisi eklediğini duyurdu.

BTC, ETH, LTC geliyor

Louis Fed’in küratörlüğünü yaptığı Federal Rezerv Ekonomik Verileri (FRED), artık Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH)  ve Litecoin (LTC) ile ilgili fiyatlandırmaları içerecek.

Veri noktaları San Francisco tabanlı kripto para borsası ve aracılık platformu Coinbase’den temin edilecek ve her gün saat 17.00 PST’de güncellenecek.

Tahminen, St. Louis Fed, Ethereum (ETC) için bir fiyatlandırma verisi de ekleyebilir.

FED’in kripto paralarla ilişkisi hayli karmaşık

Federal Rezerv Bankası’nın St. Louis şubesi, teknoloji ve varlık sınıfı olmasına rağmen kripto para birimine şaşırtıcı bir şekilde açıktı.

St. Louis FED. Müdürü James Bullard geçtiğimiz ay New York’ta düzenlenen konferansta konuşmuştu ve yorumlarının kripto para birimlerinin performansında önemli bir rol oynadığı öngörülüyordu.

Bullard kripto para birimlerinin, geçmiş yüzyıllarda olduğu gibi eşit olmayan bir para birimi sistemine dönüşme korkusunu da açıkça dile getirdi.

Bullard:

Kripto para birimleri, pazar temelli değişimi kolaylaştıracak en önemli şey olan önemli bir sosyal problemi çözmeye çalışırken, onu yanlış yöne doğru da itebilir.

Louis Fed, bu yılın başlarında Bitcoin’in ABD doları gibi bir fiat para biriminden farklı olmadığını belirtmişti. FED özellikle, BTC ve USD’nin hiçbir şey tarafından desteklenmediğini ve en azından nakit olarak dağıtılmış durumda olduğunu ifade etti.

ABD Federal Rezerv Bankası’nın şubelerindeki diğer yetkililer, kripto paralara karşı daha olumsuz

Fed’in şubelerindeki diğer yetkililerin kripto para birimlerine karşı daha negatif baktığı biliniyor.

Atlanta Merkez Bankası’na başkanlık eden Raphael Bostic, yakın tarihli bir konferansta, Beanie Babies gibi hype’a dayalı kripto para birimlerine yatırım yapmamaları konusunda uyarmıştı.

Benzer şekilde, Minneapolis Federal Rezerv Başkanı Neel Kashkari, Mayıs ayında yaptığı açıklamada, kripto para piyasasının bir güldürü haline geldiğini ve Blockchain teknolojisinden daha ilginç ve Bitcoin’den daha fazla potansiyele sahip olduğunu söylemişti.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin