ABDli milletvekillerinde Bitcoin vergisi çıkışı
ABDli milletvekillerinde Bitcoin vergisi çıkışı

ABDli milletvekillerinde Bitcoin vergisi çıkışı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD milletvekilleri IRS’den vergi gününden önce Bitcoin ve kripto para birimleri konusunda netlik sağlamalarını istedi.

ABDli milletvekilleri, IRS’den Bitcoin vergisi konusunda netlik istiyor

20’den fazla ABD milletvekili, Bitcoin ve kripto para birimleri konusunda netlik sağlaması için İç Gelir Servisi (IRS) komisyoncusu Charles Rettig’e bir mektup yazdı. Temel olarak, vergi mükelleflerinin develete ne kadar borçlu olabileceği konusunda büyük bir karışıklık söz konusu. IRS Komisyon Üyesi Charles Rettig’e yazılan bir mektupta, aşağıdaki sorular soruldu:

Kripto para birimlerinin maliyet temelini hesaplamak için kabul edilebilir yöntemlerle IRS, 2014-21 Bildiriminin gerektirdiği gibi “tutarlı bir şekilde uygulanan makul bir yöntem” oluşturmayı düşünüyor mu? Vergi mükelleflerinin, kripto para harcadıkları ya da takas ettikleri zaman özel bir kimlik kullanmaları gerekir mi ya da ilk giren ilk çıkan ya da ortalama maliyet esası gibi diğer yöntemler de kabul edilebilir mi?

IRS’in düzenlemeleri eskidi

Mektup, diğer milletvekilleri arasından Tom Emmer, Darren Soto, David Schweikert, Warren Davidson ve Ted Budd tarafından imzalandı. Altı aydan daha uzun bir süre önce IRS benzer bir mektubu görmezden geldi. IRS, 2014 yılında kripto para birimleriyle ilgili resmi bir rehber yayınladı; ancak o zamandan beri sektörde çok şey değişti ve düzenlemeler eskidi.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin