Önde gelen Bitcoin borsasında kritik güvenlik açığı!
Önde gelen Bitcoin borsasında kritik güvenlik açığı!

ABD’nin lider Bitcoin borsası Coinbase, devasa kârını açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Reuters’in tahminine göre ABD’nin lider Bitcoin borsası Coinbase, 2018’de yaklaşık 520 milyon dolar gelir elde etti. Coinbase UK’nin 2018’in kârı ise 173 milyon dolar olarak tahmin edilirken net kârı 7,5 milyon dolar olarak hesaplandı.

ABD’nin lider Bitcoin borsası, 520 milyon dolar kazandı!

Reuters’in yakın tarihli bir rapora göre, Coinbase United Kingdom şubesi 2018’de 520 milyon dolar kâr elde etti. İngiltere’nin şirket siciline verdiği veriler, firmanın 2018’de kârında %20 artış kaydettiğini ve toplamda 173 milyon dolar kâr ettiğinigösteriyor. Rapor, borsanın İngiltere şubesinin Coinbase tarafından kaydedilen toplam gelirin neredeyse üçte birini oluşturduğunu gösteriyor. Reuters, rakamları onaylayan Coinbase UK CEO’su Zeeshan Feroz ile konuştu. Dahası, İngiltere’nin şirket siciline dair veriler Coinbase İngiltere’nin 7,5 milyon dolar net kâr elde ettiğini gösteriyor.

Reuters tarafından yayınlanan raporda, kripto para birimi sektöründeki diğer firmaların da yüksek kâr marjları sağladıkları belirtildi. Ayrıca, yatırım fonları, dağıtık muhasebe teknolojilerini ve diğer kripto girişimlerini desteklemek için milyonlarca dolar para sektöre akmaya devam ediyor. PitchBook tarafından Reuters için yapılan bir başka raporda, 2018’deki en yüksek yatırımın 2,4 milyar dolar olduğu ve aynı yıl içinde 850 milyon doların kripto ile ilişkili şirketlere verildiği belirtildi.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin