Aave fiyatı, bir ayda yüzde 30 arttı: Balinalar nasıl hareket ediyor?

Aave fiyatı, bir ayda yüzde 30 arttı: Balinalar nasıl hareket ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2023 yılının başlamasıyla beraber kripto paralarda topyekün ilerleme yaşandı. Fiyatlanmalar önemli seviyelere geldi. Fakat bazı altcoin varlıklarında büyüme rakiplerine göre az kaldı. Bunlardan biri de Aave olabilir. Buna rağmen Aave fiyatı son 1 ay içinde yüzde 30 fırladı.

Aave fiyatında yaşanan büyüme balinaların ilgisini çekti. Yoğunlaşmış bir takvime sıkışın balinalar fiyatın bu denli yükselmesi sonrasında aktif olup olmacağı konusunda karar almak isteyebilir.

Aave fiyatı yaşanan artışla yeni bir ralli hazırlığı da yapabilir. Bunun nedeni ise rakiplerinin daha iyi bir büyüme kaydetmesi gösteriliyor. Peki balinalar nasıl bir tepki verecek?

Aave fiyatı için balinalar tehlike mi oluşturuyor?

Pazarın 2023’e muhteşem başlangıcı göz doldurdu. Bazı varlıklar düzeltme belirtileri gösterirken, diğerlerinde şubat ayında da fiyatlanma oluşuyor. Bu yatırımcıların daha çok temkinli olmasına işaret edebilir.

Şu anda balinaların davranışlarında uyarı işaretleri olabilir. Balinalar kazançlarının bir kısmını nakite gönderiyor. Piyasa üzerinde bu bir baskı ve hacimsizlik yaratabilir. Kripto para varlıklarından daha dramatik bir uzaklaşma sinyali veriyor olabilirler.

AAve fiyatı son 30 günde önemli kazanımlar elde etti. Son birkaç hafta içinde, balina işlemlerinde kabaca aynı miktarda üç artış oldu.

AAVE borsalardan ayrılıyor

Balina işlemlerinde, CryptoQuant’tan gelen verilerde AAVE Netflow, girişten daha fazla çıkış olduğunu gösteriyor. 16 Ocak’ta Netflow’a bakıldığında, balina işlemlerindeki artışa rağmen çıkışlara dikkat çekti. Çıkış çok yaygın olduğu için, yatırımcıların tokenlerini satmak yerine elinde tutmayı tercih ettiği söylenebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin