featured
IQeon ICO 30 Ocak 2018

Ön satışta 1,16 milyon dolar fon toplayan IQeon, ICO’ya hazır

service service
Share

Share This Post

or copy the link

PvP oyun platformu için devrimci bir ekosistem oluşturan IQeon, ana ICO’sunu başlatıyor. Başlangıç, kullanıcılarına oyun içi kazanımlardan para kazanmanın kolay yollarını sunan ilk platformlar arasındadır. Ethereum Blockchain teknolojisi temelli platform, son derece güvenilir ve mali işlemlerde şeffaflık sunan bir alt yapıya sahip. Platformda aynı zamanda simgesi IQN olan sistemin para birimini saklamak ve diğer kripto paralar ile klasik para birimine çevirebilmek adına bir de kripto para cüzdanı geliştirilmiş.

IQeon ICO’nun Ana Turu 30 Ocak’ta başlayıp 13 Mart 2018 tarihine kadar sürecek. 1 Ekim için satışa çıkarılan token sayısı 6.5Milyon’du ve belirlenen token değeri 1 Ethereum = 325 IQN idi. ETH haricinde  BTC ve LTC kullanılarak da IQN token satın alınabiliyor.

IQeon geliştiricileri, 30 Ocak 2018’de başlamak üzere olan ana ICO döneminde %30’a varan indirimli token satın alma fırsatı sunuyor.

ICO’nun 1. Gününde indirim % 30

ICO’nun 1.Hafta, indirim % 25

ICO 2. Hafta, indirim 20%

ICO 3. Hafta, indirim % 15

ICO’nun 4. haftasında indirim % 10

ICO’nun 5.Hafta, indirim % 5

IQeon ekibi iki preICO’yu (ön satış) başarılı bir şekilde tamamladı. Ön satış sırasında toplamda 1.165.000 dolar fon toplayan ekip preICO’yu bitiş tarihinden önce kapattı.. IQeon yatırımcılarından biri, 100 milyon eurodan sorumlu olan bir şirket.

IQeon ekibi: IQeon merkezsiz oyun platformunun başarısı için çok çalıştıklarını belirtiyor. Oyuncular, oyun geliştiricileri ve yatırımcılar için istikrar ve güvenli bir çözüm sunmak için ellerinden geleni yaptıkları görülüyor.

IQeon ekibi:

Herkesin ana token satışına katılmasından memnuniyet duyarız! Proje ve gelen ICO hakkında daha fazla bilgi edinmek için, IQeon resmi web sitesini ziyaret edebilir veya sosyal paylaşım kanallarından projeyi takip edebilirsiniz.

Tartu mnt 83-205, Tallinn,
Estonia, Harju maakond,
10115
[email protected]

[email protected]
https://iqeon.io


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin