Kripto para alanında şimdiye dek düzenlenen en büyük ölçekli etkinlik Blockchain Ekonomi Zirvesi (Blockhain Economy Summit) 20 Şubat’ta İstanbul’da. Türkiye’nin yanı sıra Avrupa, Orta Doğu ve Orta Asya ülkeleri çoğunlukta olmak üzere Blockchain ve kripto paralarla ilgili yatırımcılar, mühendisler ve profesyoneller bu konferansta yer alacak. Volentix’de zirveye katılacak şirketler arasında.
İstanbul Blockchain Ekonomi Zirvesi’nin konuklarından biri de Volentix
Türkiye’nin tüm Avrupa ülkeleri arasında en çok kripto para sahibi ülke olduğunun açıklanmasıyla İstanbul’da düzenlenecek etkinlikte geleceğe ilham veren dijital değer sistemlerinden biri olarak gösterilen VOLENTIX Dijital Varlıklar Ekosistemi de katılıyor. VOLENTIX yöneticileri Pythagoras Systems Machine Learning Direktörü Prof. Yiannis Emiris ve Hukukçu/Bilim İnsanı ve Dijital Varlıklar Ekosistemi Yaratıcısı Dane Rutledge zirvede konuşmacı olarak yer alacak.
Prof. Yiannis Emiris, Blockhain Economy Summit ve Volentix projesiyle ilgili olarak, “dijital takasların modern Blockchain ve yapay zekâ atılımlarını güçlendirip yükselteceği bir zamandayız.” yorumunu yaptı.
Şirketin yolculuğu bundan 2 yıl önce Blockchain teknolojisi ve merkezi olmayan bir platform olma felsefesiyle başladı. Bitcoin madenciliğinin çok hızlı geliştiği, bunun için süper bilgisayarların devreye girdiği bir dönemde peer-to-peer varlık değişimine olanak sağlayan, Yapay Zekâ (AI) kullanan ve katılımı teşvik eden bir sistemi kurmayı hedefledi. VOLENTIX, merkezi olmayan, doğal bir kitlesel yatırım ortamı oluşturarak DAO yoluyla (Decentralized Automous Organization), kitlelerin kendi oluşturdukları güçten yine kendilerinin faydalanmalarını sağlamayı amaçlıyor. VOLENTIX, kendi dijital değer birimi VTX Token’i da pazara sunmaya hazırlanıyor.
Volentix 4. nesil Blockchain tabanlı EOS.IO teknolojisini kullanıyor
VOLENTIX her katılımcının, her üyenin anında bu sistemden faydalanmasına olanak sağlayan bir dijital varlık ekosistemi (Digital Assents Ecosystem-DAE) olarak kuruldu. Böylece toplulukların katılımını teşvik ederek onların oluşan güçten yine kendilerinin fayda sağlamasını hedefliyor. Bunu yaparken aslında pek çok platform alt yapı hizmetini de Blockchain ve açık bir mimari yapısı içinde sunuyor. Ayrıca dördüncü nesil Blockchain tabanlı EOS.IO teknolojisi kullanıyor.
VOLENTIX sadece dijital değer birimi VTX Token ile sınırlı bir yapı değil ve pek çok kombinasyonu bir arada bulunduruyor. Volentix Dijital Varlıklar Ekosistemi (Digital Assents Ecosystem-DAE) kombine çalışan, merkezi olmayan dijital varlık değişim sistemi VDEX (Decentralized Dijital Assets Exchange-VDEX) güvenli multi-currency değişimine olanak sağlıyor. Katılımcılar, her türlü dijital para birimini VDEX’i kullanarak bireysel olarak değiştirme olanağına sahipler. VERTO Wallet ise cross-blockchaing peer-to-peer bir dijital cüzdan… VESPUCCI Crypto Rating Yapay Zekâ (AI) tabanlı kullanıcı dostu bir market-ratings analiz arayüzü. Tüm bunlar yine teşvik-katılım programı VENUE Platform ile destekleniyor.
Blockchain Economy Summit ‘in, toplamda 43 ülkeden 5,000’den fazla katılımcıyla ve 10,000’den fazla kişinin katıldığı canlı yayınla gerçekleşmesi bekleniyor.
*Vdex: Kullanıcı deneyimi ve toplum gelişimi ve yönetimi üzerinde durularak dağıtılmış, merkezi olmayan bir dijital varlık değişimi olarak tasarlanan bir sistem.
*Vespucci: Atina’daki Phytagoras Systems tarafından yazılan ve geliştirilen yeni bir sistem.
Çok geniş bir yelpazede coinlerin potansiyelini de değerlendirerek ve yapay zekayı da kullanarak tarafsız, sağlam ve güncel değerlendirmeler sunuyor.
*Venue: Tanıtım ve pazarlama platformu – Bounty kampanyalarıyla token kazandıran bir sistem.
*Verto: Borsa cüzdanı – KYC onaylandıktan sonra bir hesap açılabilen – Güvenlik gereği bu cüzdana uzaktan depolama yapılamıyor ve parola sıfırlama imkanı verilmiyor.
___________________________
Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.
Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us
___________________________