Ethereum balinaları, bakın elinde en çok hangi tokeni tutuyor?

Ethereum balinaları, kripto felaketinden kaçmak için hafta sonu nasıl tedbir aldı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Nisan ayının bitimine sadece 1 gün kala kripto piyasası yine kan banyosu yaptı. Dün akşam sert çakılan varlıklar bir anda yüzde 20’lere ulaşan zararları gördü. Bitcoin’in çekilmesiyle altcoinlerde daha hissedilir düşüşler meydana geldi. Bu sırada Ethereum balinaları ise tedbirli davrandı. Bakın nasıl bir yöntem izledi?

Yeni zincir verileri, dünyanın en büyük Ethereum (ETH) sahiplerinden bazılarının hafta sonu geldikçe değişken kripto pazarlarına maruz kalmalarını azalttığını gösteriyor. WhaleStats’a göre, ilk 100 Ethereum cüzdanı, son 24 saat içinde önemli ETH çıkışlarına tanık oluyor.

Balinalar önümüzdeki günlerde potansiyel bir aşağı yönlü hareketten kaçınmak için belirgin bir çabayla sabit paralara yığıldı. Ethereum balinaları son gün ETH’de toplu olarak 783.734$ satış gerçekleştirdi.

Ethereum balinaları riski azaltmak için satış yapıyor

Balinalar, ETH’ye maruz kalma durumlarını hafifletirken, 1.963.431$ stabilcoin USD Coin (USDC), 283.588$ sabit para Binance USD (BUSD) ve 122.135$ Tether (USDT) satın aldı.

Hareket, son haftalarda görülen bir paterni takip ediyor. Hafta sonunda düşüş potansiyelinden korkan balinalar tedbirli davranıyor.

Bir Ethereum tabanlı altcoin ise, son 24 saat içinde girişlere tanık oluyor. Bu kripto varlıklardan biri, 110.145 dolarlık giriş gören Apecoin (APE). Olumlu girişler kaydeden bir diğer altcoin ise, son gün içinde 34.280$ giriş kaydeden Yearn.Finance (YFI) oldu.

Kripto analitik firması Santiment, verilerinin hem Ethereum hem de Bitcoin sahiplerinin son günlerde kârelde ettiğini gösterdiğini söylüyor.

“Bitcoin’in kâr/zarar olarak alınan işlemlerin oranı, son birkaç gündeki hafif toparlanmanın ardından artıyor. Bu arada, Ethereum son yedi günde ciddi bir teslimiyet yaşadı. Bu da BTC üzerindeki hakim olmadığını gösteriyor.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin