PwC Hong Kong, Sandbox Metaverse'de sanal arazi edindi! SAND fiyatı yükselişe geçti
PwC Hong Kong, Sandbox Metaverse'de sanal arazi edindi! SAND fiyatı yükselişe geçti

PwC Hong Kong, Sandbox Metaverse’de sanal arazi edindi! SAND fiyatı yükselişe geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çin’in önde gelen şirketlerinden biri olan PwC Hong Kong, Sandbox (SAND) platformunda sanal arazi satın aldığını duyurdu. Yapılan duyuruda Sandbox şirketin tam olarak hangi araziyi satın aldığını belirtmezken fiyat ile ilgili de açıklamada bulunmadı. PwC Hong Kong, dünya çapında 156 ülkede bulunan uluslararası PricewaterhouseCoopers International Limited ağının bir parçası olarak yer alıyor.

Sandbox konuyla ilgili şunları söyledi:

“Animoca Brands’in bir yan kuruluşu olan Sandbox, bugün PwC Hong Kong’un The Sandbox metaverse’de arsa alımını duyurdu. Böylece PwC Hong Kong, uluslararası alanda tanınan profesyonel hizmetler ağının ilk üyesi ve PwC küresel ağının The Sandbox’a halka açık olarak giren ilk üye firması oldu.”

PwC Hong Kong Ortağı William Gee şunları söyledi:

“Metaverse, kuruluşlara yenilikçi iş modelleri aracılığıyla değer yaratmanın yanı sıra müşterileri ve topluluklarıyla etkileşim kurmak için yeni olanaklar sunmaya devam ediyor. Metaverse‘i benimsemek isteyen müşterilerimize bu ortaya çıkan küresel dijital fenomenin sunduğu tüm zorluklar hakkında tavsiyelerde bulunmak için uzmanlığımızdan yararlanacağız.”

Sanal arazi alımının ardından SAND fiyatı yükseliyor!

Bu haberin ardından SAND tokeni, bir saat içinde neredeyse %14’lük bir artışla güçlü bir şekilde tepki verdi. Yazım sırasında SAND 5,89 dolar civarında işlem görüyor.

PwC

DappRadar’a göre, son 30 gün içinde yaklaşık 4.500 kullanıcı The Sandbox’ta sanal arazi satın aldı. OpenSea’ye göre, son üç ayda platformdaki ortalama arazi fiyatı 2,45 ETH değerindeydi. Animoca Brands, PwC Hong Kong gibi şirketlerin metaverseler için önemli bir rol olabileceklerini düşünüyor. Özellikle, Web 3.0 konseptinde yeni olan markalara ekosistem yaratmaya yardım olacak gibi duruyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin