Yakın zamanda yayınlanmış ve büyük kazançlar elde eden 3 metaverse tokeni!

Büyük kazançlar elde eden 3 yeni metaverse tokeni!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse manşetlere girdikçe ve büyüdükçe bu alandaki girişimler ve tokenlerin sayısı da artıyor. Son zamanlarda piyasaya sürülen ve büyük kazançlar sağlayan 3 metaverse tokenine bir göz atalım.

Cryptomafia (CMF)

Son zamanlarda piyasaya sürülen ve büyük kazançlar sağlayan 3 metaverse kripto varlığından en kârlısı Cryptomafia’dır. Kendi NFT Marketplace ve Cüzdanını kurmayı hedefliyor. Crypto Mafia token ön satışı 24 saatten kısa sürede tükendi.

Android ve iOS için Crypto Mafia cüzdanı yakın zamanda erişilebilir olacak. Cryptomafia, Binance Akıllı Zincir teknolojisini kullanır ve ERC20 uyumludur. CoinMarketCap’e göre, bugün CryptoMafia fiyatı $0,00000034 dolar, 24 saatlik işlem hacmi ise 717.832 dolar seviyesindedir. CryptoMafia son 24 saatte %2.086 arttı.

Dart Inu (DART)

DART, NASA’nın SpaceX ile yaptığı çift asteroit yönlendirme testinden ilham aldı. Doge Asteroid Yönlendirme Testi (DART), bir P2E Metaverse ekosistemidir. Her DART ağ işleminde, %3 aktif token sahiplerine gider. Sahibi, yalnızca cüzdanında tutarak DART kazanır.

DART, düşmeden önce tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. DART riskli bir yatırım ama aynı zamanda kazançlı olacaktır. CoinMarketCap’e göre, bugün DART Inu fiyatı 24 saatlik 336.571 USD işlem hacmiyle 0.00000001786 dolardır. DART Inu son 24 saatte yüzde 247.51 arttı.

Swapx (XWAP)

SwapX, kullanıcıların uygun bir fiyata tokenler, NFT’ler ve satış öncesi sözleşmeler oluşturmasını ve dağıtmasını sağlayan bir launchpad platformudur. Son teknoloji açık kaynak uygulamaları, kullanıcıların SwapX protokolüne bağlanmasına ve merkezi olmayan finansal harekete katkıda bulunmasına olanak tanır.

XWAP, platformun yerel para birimidir ve Binance Smart Chain üzerinde geliştirilmiş bir BEP-20 tokenidir. Kripto para, 0,05 dolardan başladı ve saatler içinde 0,36 dolara ulaştı. CoinMarketCap’e göre SwapX fiyatı 0.1115 dolardır.

“Aralık ayının en iyi 3 oyun tokeni” yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin