Cardano, Shiba Inu, EOS Fiyat Analizi: 10 Kasım
Cardano, Shiba Inu, EOS Fiyat Analizi: 10 Kasım

8 Nisan kripto para analizleri: BTC, XRP, ETH, BAND, ICX, IOTA, CAKE

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC), kısa vadeli bir azalan kanal içinde işlem görüyor. Bir patlama gelebilir. Ethereum (ETH) destek olarak yatay bir seviyeyi doğruluyor. XRP, şu anda kısa vadede yeniden izleniyor.

Bant Protokolü (BAND), alçalan bir direnç çizgisinden ayrıldı ve daha sonra yatay bir direnç seviyesini geri kazandı. Icon (ICX) 2,30 $ direnç seviyesinin üzerine çıktı ve şimdi bunu destek olarak doğruluyor. IOTA (IOTA) bir düzeltmeyi tamamladı. PancakeSwap (CAKE) 19 dolarlık direnç alanından çıktı.

Bitcoin (BTC)

BTC, 59.500 dolarlık direnç alanının reddettiği 2 Nisan’dan beri aşağı doğru hareket ediyor.

O zamandan beri, düzeltici bir yapı olması muhtemel olan bir alçalan paralel kanalda işlem görüyor. Ayrıca, hem kısa vadeli RSI hem de MACD yükseliş eğilimi yarattı. Bu nedenle, BTC’nin sonunda bu kanaldan çıkması bekleniyor.

BTC Channel

Ethereum (ETH)

ETH, 2 Nisan’da kırılım gerçekleştirdi ve birkaç gün sonra tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 2151 $ ‘a ulaştı.

Token o zamandan beri düşüyor, ancak 1940 dolarlık alanı destek olarak doğrulama sürecinde.

ETH’nin sıçraması ve kademeli olarak tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselmesi bekleniyor. Bu hareketin tepesi için potansiyel bir hedef 3000 $ civarında bulundu.

8 Nisan kripto para analizleri: BTC, XRP, ETH, BAND, ICX, IOTA, CAKE

XRP (XRP)

XRP, 4 Nisan kırılımı sonrası hızla arttı. Artışa rağmen, şu anda kısa vadede geri çekiliyor.

Düşüş, dördüncü dalga geri çekilmesine benziyor. Daha sonra, bu hareketin 1,35 $ civarında potansiyel bir hedefi var. Bununla birlikte, XRP 0,70 $ ‘a (kanalın ortasına) kadar düşebilir ve bu yine de geçerli bir oluşum olarak kabul edilir.

8 Nisan kripto para analizleri: BTC, XRP, ETH, BAND, ICX, IOTA, CAKE

Band Protocol (BAND)

BAND, tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 20.62 $ ‘a ulaştığı 12 Şubat’tan bu yana azalan bir direnç çizgisini takip ediyordu.

31 Mart’ta kırılım gerçekleştirmeyi başardı ve daha sonra 15.70 $ direnç alanını geri aldı. Şu anda, destek olarak yeniden test etme sürecindedir. Ardından gelen yukarı doğru hareketin en az 27 $ ‘a çıkması bekleniyor.

BAND Breakout

Icon (ICX)

28 Mart yükselişi sonrası, ICX 31 Mart’ta 3.20 $ ‘a ulaştı. Daha sonra 2.30 $’ lık alanı destek olarak doğrulamak için geri döndü.

Bundan sonra, token azalan bir direnç çizgisinden çıkmayı başardı. Bu nedenle, 3.20 dolara yükselmesi ve potansiyel olarak 4.30 dolara kadar çıkması bekleniyor.

ICX Breakout

IOTA (IOTA)

19 Şubat’ta IOTA 1,70 dolara kadar yükseldi. O zamandan beri yavaş yavaş yukarı doğru hareket ediyor. Mevcut kurulum tamamlanmış bir yükseliş gibi görünüyor.

Ayrıca, Stokastik osilatördeki yükseliş eğilimi gösterdiği gibi, teknik göstergeler de yükseliş gösteriyor. Potansiyel hedef ise 2,75 dolarda duruyor.

IOTA Running Flat

PancakeSwap (CAKE)

CAKE 28 Şubat’tan beri artıyor. 28 Mart’ta dirence takıldıktan birkaç gün sonra 19 dolarlık direnç alanının üzerine çıkmayı başardı. Bir sonraki direnç alanı 30 dolarda olabilir.

CAKE Movement


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin