Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler
Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler

7 Ekim Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için “rekor yolculuğu” mu başladı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eylül ayının başından bu yana Bitcoin Cash, günlük dönemde yalnızca yatay hareketlere tanık oldu. Grafiklerde 237 ile 200 dolar arasında sabit bir aralık belirgin ve uzun vadeli bir kırılma henüz gerçekleşmedi.

1 günlük Bitcoin Cash fiyat grafiği

7 Ekim Bitcoin Cash fiyat grafiği
7 Ekim Bitcoin Cash fiyat grafiği

Yukarıda bahsedildiği gibi, BCH geçtiğimiz birkaç hafta içinde 237-200 dolar aralığında dalgalandı. Yatay hareket önümüzdeki birkaç gün içinde kesin bir kırılmaya yakın görünen simetrik bir üçgen oluşumuna yol açtı.

Simetrik üçgen hem düşüş hem de yükseliş trendinin yolunu açabilirken, 50-Hareketli Ortalama şu anda grafiklerde yüksek satış baskısı oluşturuyor. Piyasalarda düşük hareketlilik sağlayan hacimlerle birlikte, bir kırılma şansı da kesinlikle yüksek.

Awesome Osilatörü, ticaretin son birkaç gününü tamamlayan yeşil mumlar ile hafif yükseliş eğilimi gösterse de  sınırda nötr. Grafiğe daha geniş bir zaman diliminde bakıldığında ise başka bir büyük yükseliş kırılma olasılığı gözlemlenebiliyor.

BCH rekora yürüyor olabilir

Yukarıdaki grafik, Bitcoin Cash’in Mart 2019 ile şu an arasındaki hareketinin bir temsili. Grafikte kırmızı elips ile vurgulandığı üzere, BCH’nin Kasım 2019 sonundaki hareketi mevcut piyasa yapısını yansıtıyor. Awesome Osilatör de çarpıcı bir benzerlik gösteriyor. BCH’nin tarihsel fiyat yolu mevcut piyasada takip edilirse BCH, önümüzdeki birkaç hafta boyunca uzun vadeli desteğini 170 dolara taşıyabilir.

Hareketli Ortalama sağlam satış baskısı oluşturmaya devam ederken Kasım 2019’da da bu durum aynıydı.

Bu arada 7 Ekim Chainlink fiyat analizi için buraya tıklayabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin