PEPE coin nedir, PEPE satın al, pepe meme token, pepe meme coin

Bir yatırımcı: 6 milyon SHIB harcayarak PEPE satın aldı. ‘Smart Money’ cüzdanı, Shiba Inu’da 3.8 milyon dolar kazandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – @lookonchain twitter analitik hesabı, yeni ortaya çıkan meme coini PEPE’yi büyük balinaların hala topladığını ve bundan büyük kar elde ettiklerini tweetledi. Bu yatırımcılardan biri, Shiba Inu yatırımını neredeyse 4 milyon dolara çıkaran önemli bir SHIB balinasıdır ve SHIB’nin bir kısmını PEPE ile takas etmiştir.

@lookonchain Twitter hesabı, hızlı bir şekilde popüler kripto para birimlerini alıp satarak hızlı bir şekilde kar elde etmeyi amaçlayan “Smart Money” cüzdanlarını takip eder. Hesap, Nisan 2021’de 133 milyar Shiba Inu’yu 224.000 dolara satın alan ve SHIB satın alımında 3,84 milyon dolar kazanan bir “Smart Money” balinası olduğunu bildirdi. Bugün bu balina, SHIB yatırımının bir kısmını (6 milyar meme coin) ile takas etti.

Başka bir “Smart Money” cüzdanı yaklaşık 20 saat önce 511 milyar PEPE’yi 800.000 USDC karşılığında satın aldı ve bu işlemde 785.000 dolar kazandı.

PEPE coin sayesinde zengin oldu!

Son birkaç gündür, Pepe the Frog internet mizahından esinlenen meme coini, şaşırtıcı bir büyüme sergiledi ve büyük kripto borsalarında sıralama aldı. Şimdi, meme coininin piyasa değeri yaklaşık 1 milyar dolarlık bir değere yaklaştı. CoinMarketCap’te hala 2.616. sırada olsa da, Doge, Shiba Inu (SHIB) gibi popüler köpek temalı kripto para birimlerine karşı ciddi bir rakip olarak ün kazanıyor. David Gokhshtein’in Gokhshtein Media şirketinin kurucusu ve ünlü Amerikalı hip-hop sanatçısı, şarkı yazarı ve oyuncu Souljia Boy gibi birçok ünlü ve kripto influenceri PEPE’yi desteklemeye başladı. Dün, Souljia Boy Twitter’a giderek, “PEPE ile zengin oldum,” diyerek başka bir rapçinin popüler şarkısına atıfta bulundu.

CZ’nin topluluğa mesajı:

CZ, tweet’inde borsanın listeleyeceği PEPE ve Floki Inu çiftinin özgü yüksek volatilitesinden dolayı topluluğun dikkatli olması gerektiğini belirtti. Meme coin’ler normal kabul edilenin ötesinde yüksek volatilite sergileme eğilimindedir ve Binance gibi büyük borsalar tarafından listelendiklerinde bu daha da artar. Bu token’ları Binance Yenilik Merkezi’nde canlı olarak işlem görecek ve topluluk etkinlikle ilgili beklentileriyle heyecanlanıyor.

https://twitter.com/cz_binance/status/1654470945808023554?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1654470945808023554%7Ctwgr%5Ee2f5ecb001617087a7ac0817ed77946647d7ef5b%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fu.today%2Fbinance-ceo-warns-of-high-volatility-amid-pepe-and-floki-listing

CZ’ye göre, meme coin’ler ve tüm dijital para birimleri yüksek risk taşıyor. Her zaman vurguladığı gibi, Binance’da listelenmek, token’ların güvenilir olduğu anlamına gelmez ve listelemeden sonra birçoğu değer kaybedebilir. Popüler kripto lideri, topluluğun, listeleme için belirtilen potansiyel meme coin’lerini edinmelerinin zorunlu olmadığını hatırlatıyor.

Bir hafta önce listelenmesinden bu yana birçok milyoner yaratan PEPE, daha iddialı büyüme yolları çizmek için cesur adımlar atmaya devam ediyor. Potansiyel Binance listelemesi haberlerinin ardından, PEPE büyük bir ivme kazandı ve %119 artışla $0.000003231 değerine yükseldi. Ayrıca, FLOKI da %57’den fazla artarak $0.00005198 değerine yükseldi. Son 24 saat içinde tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydettikten sonra, meme coin Binance listelemesinin ardından fiyat keşif bölgesine girmesi bekleniyor. Listelemeler kutlanırken, birçok kişi FLOKI’nin etkisini yarattığını ve tanınmayı hak ettiğini düşünüyor.

u.today

 

Yeni bir listeleme haberi: PEPE coin, kripto borsalarının gözdesi haline geldi! - Kripto Para Haber

 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin