6 airdrop projesi ve katılım şartları
6 airdrop projesi ve katılım şartları

Bu hafta sonu keşfedilecek 6 airdrop projesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni kripto para birimlerinde airdrop’lar saat başı gerçekleşiyor. Her biri tanıtım için yarışan çok sayıda farklı proje başlatılıyor. Aşağıdaki 6 airdrop projesi kullanıcıların tam olarak yararlanabilmeleri için şu an itibariyle aktiftirler. Bedava olsa da yine de bazı airdroplar biraz çaba gerektirebilir.

6 airdrop projesi ve katılım şartları

6- Quixxi Connect

Bu proje, Smart Crypto Payments’ı (Akıllı Kripto Ödemelerini) tanıtmak istiyor. İşlemler, hash adresleri yerine e-posta, telefon numarası veya kimlik yoluyla gönderilir ve alınır. Proje şu anda airdrop için kaydolduktan ve gerekli KYC doğrulama adımlarını tamamladıktan sonra Ethereum kullanıcılarına 1 milyon dolarlık QXE tokeni dağıtacak. Bu airdrop sadece bir hafta sürecek.

5- Qlear Protocol

Çevrimiçi oyunların güvenliğini sağlamak, Qlear Protokolü ekibinin görevi. Geliştiriciler, her zaman adil oyunla daha iyi oyunlar oluşturabilecekler. Airdrop’a katılan kullanıcılar 10 dolar değerinde 200 QLEAR tokeni alacak. Ödül almak için Discord, Twitter, Facebook ve Reddit genelinde biraz aktivite gerektirir.

4- Zulu Republic

Bu yeni Blockchain ekosistemi, öncelikle insanların ve işletmelerin kendi terimleriyle gelişebilecekleri bir yer olarak hizmet etmeye odaklanıyor. Merkezi olmayan teknolojilerin geliştirilmesini ilerletmek, projenin birincil hedefi. Mevcut airdrop, formu doldurduktan ve hesaplarında 2FA‘yı etkinleştirdikten sonra, kullanıcılara 500 ZTX tokeni kazandırır. Bu 500 tokenin ne kadar değerli olduğu belirsiz, ancak avantajlarından yararlanmak için bir airdrop.

3- DigitalBits

DigitalBits projesi kendisini dünyadaki herkesin kullanabileceği bir Blockchain protokolü olarak konumlandırıyor. Platform ayrıca düşük maliyetli mikro ödülümlerin yanı sıra sadakat ve ödül programları da sağlayabilir. Airdrop kampanyası, kullanıcıları en az üç sosyal görevi tamamladıktan sonra 500 XDB tokeni ile ödüllendirir. Bu tokenlerin algılanan değeri belirsiz, ancak zamanla oldukça değerli olabilirler.

2- Lexit

Lexit, kuruluşlardan çıkmak, varlık satmak ve birleşme ve satın alma sürecini geliştirmek için merkezi olmayan bir pazar inşa eden bir Estonyalı teknoloji şirketi. Proje, katılımcılar için toplam değeri 15 dolar olan 80 LXT tokeni vermekte. Kullanıcıların en az iki sosyal medya görevini tamamlamaları ve eklerini Ekim ayı ortasına gelmeden önce beyaz listeye almaları gerekiyor.

1- Hydro

Merkezi olmayan borsalr için yeni nesil ağ taşıma katmanı protokolünün oluşturulması Hidro olarak gerçekleşecek. Tüm ticaret çiftlerine ve pazarlarına yeterli hacim sağlamak için Federated Liquidity Pools (Federe Likidite Havuzları) kullanacak. Proje şu anda günlük katılımcıların sayısına göre belirlenen bir kullanıcı ödüllendirici açıklanmamış bir token miktarı ile devam ediyor. Kullanıcıların görevleri tamamlaması gerekir ve tokenleri 30 gün sonra geri çekilebilirler.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin