900 milyon doların üzerindeki Bitcoin (BTC) harekete geçti
900 milyon doların üzerindeki Bitcoin (BTC) harekete geçti

4 yıldır uyuyan en zengin Bitcoin (BTC) cüzdanları canlandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) Blockchain’indeki en büyük cüzdanlardan dördü, yüksek miktarlardaki BTC’yi harekete geçirdi.

900 milyon doların üzerindeki Bitcoin (BTC) harekete geçti

Dün akşam erken saatlerde, Bitcoin Blockchain’deki en zengin cüzdanlardan biri, dört yıl boyunca hareketsizliğin ardından aniden harekete geçti.  1PnMfRF2enSZnR6JSexxBHuQnxG8Vo5FVK adresi Bitcoin zenginleri listesinde 9. sırada yer alıyor ve Blockchain.com  verilerine göre dört yıldan beri büyük ölçüde uykudaydı. Hesabın en zengin adreslerden olması ve 66.000 BTC’nin üzerindeki (260 milyon doların üzerinde) ilginç hareketi dikkatlerin bu Bitcoin adresine yönelmesine neden oldu.

Bir saat sonra, Bitcoin zenginleri listesinde 10. sırada yer alan cüzdan -1AhTjUMztCihiTyA4K6E3QEpobjWLwKhkR- uzun süreli uykusundan sonra harekete geçti.

Bir gün içinde bu kadar büyük bir hamle olması herkesi şaşırttı. Dün akşam İngiltere’de saat 22.00 civarında, yine çok benzer bir BTC hareketi oldu. Bu sefer  Bitcoin zenginleri listesinde 11. sırada yer alan cüzdan harekete geçti.

Bitcoin zenginleri listesinde 30. sırada yer alan  bir başka cüzdan da harekete geçti ancak birkaç dakika içinde cüzdan bakiyesi kapandı.

Bitcoin balinaları BTC’leri  taşıdı

Dört saat içinde tek başına belirtilen adreslerde yer değiştiren 232.024 BTC herkesi korkutuyor. CryptoCompare’ın Bitcoin (3.933 dolar) için şu anki endeks fiyatına bağlı olarak taşınan BTC’ler 900 milyon doların üzerinde.

Bu rakam son 24 saatte kripto para borsalarında işlem gören toplam BTC miktarının kabaca yarısı kadar bir hacim oluşturuyor. Son birkaç hafta içinde düşüş eğiliminde olan kripto para fiyatlarının yanı sıra bu yüksek miktardaki Bitcoin transferi yatırımcılarda korku oluşturdu.

Bitcoin’ler neden harekete geçti?

İlk hareketin ardından transfer edilen Bitcoin ile ne yapıldıysa muhtemelen bize bu konuyu anlamak adına bir ipucu verecek. Bazı Twitter yorumcularına göre, büyük cüzdanlardaki Bitcoin’ler eski cüzdan adreslerinden SegWit adreslerine götürüldü.

Bu olasılık, Coinbase’in “tüm Coinbase destekli bloklarda hareketlere neden olabilecek” bakım gerçekleştireceğine dair uyarısını gerekçe gösteren başka Twitter yorumcuları tarafından desteklendi. Şu anda, bu en mantıklı açıklama gibi görünüyor. Ancak Coinbase, blog yazısında kullanıcılara izlemelerini önerdiği sayfalarda  bu büyük işlem hareketlerin hiçbir uyarısı yayınlanmadı. Yani bu paralar tekrar sessizliğe mi gömüldü yoksa piyasaya geri dönmek için mi harekete geçti şu an bilinmiyor.

Cryptonewsreview

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin