Willy Woo, Bitcoin’in altılı rakamlara ulaşacağını söyledi
Willy Woo, Bitcoin’in altılı rakamlara ulaşacağını söyledi

30 Mayıs Bitcoin fiyat görünümü:  Yükseliş için umutlar yeniden mi yeşeriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

30 Mayıs Bitcoin fiyat görünümü ile ilgili önemli detayları aşağıda şu şekilde özetledik:

  • 30 Mayıs Bitcoin fiyat hareketleri ile ilgili önemli gördüğümüz noktaları şu şekilde özetliyoruz:
  • Bitcoin fiyatının orta vadede oluşturduğu simetrik üçgen görünümünün alt çizgisi önemli bir destek hattı oluşturuyor
  • Eğer fiyat bu destekte tutunabilirse, fiyatın 9000 dolar seviyelerine bir yolculuğu görülebilir
  • Osilatör göstergeleri yükseliş momentumunun geri döndüğünü gösteriyor
  • Osilatörler aşırı satım bölgesinden çıkışı gösterirken, Bitcoin simetrik üçgenin alt kısmında kendine destek buluyor

30 Mayıs Bitcoin teknik gösterge sinyalleri

100 SMA’nın, uzun vadeli hareketli ortalamayı temsil eden 200 SMA’nın altında seyretmesi hala ana trendin aşağı yönlü olduğunu gösteriyor. Bu durum ise destek noktalarının aşağı yönlü kırılma olasılığı olduğuna işaret ediyor.

Bitcoin fiyatı da aynı zamanda 100 SMA’nın altında bulunuyor. Bu hareketli ortalama dinamik bir direnç görevi görürken, geçilmesi halinde daha büyük bir sıçrama meydana gelebilir. Hareketli ortalamalar arasındaki aralık henüz yeterince geniş gözüktüğünden, boğa piyasasına geçiş ile bir söylemde bulunmak için oldukça erken gözüküyor.

Ancak, RSI aşırı satış bölgesinden çıkarak, alıcılar için olumlu sinyaller veriyor. Aynı şekilde stokastik osilatörünün de aşırı satım bölgesinden çıktığını görüyoruz. Bu iki durumda alıcıların piyasada çoğaldığını gösteren bir işaret.  Nisan ayından bu yana stokastik düşük seviyelerde seyrederken, Bitcoin’in daha yüksek düşüşlerine şahit olduk. Bu yüzden de yükseliş eğiliminde de stokastik osilatörün takibi bize yol gösterebilir.

30 mayıs bitcoin grafiği

Piyasa gelişmeleri

Kripto para piyasası son zamanlarda bir takım riskten kaçınma hareketlerine maruz kalsa da, yükselen AB karşıtı algı korkusu, talebin yeniden Bitcoin’e kaymasına neden olabilir. Bu durum Euro bölgesinde bulunan ülkelerin bloğu terk etme durumunu masaya yatırdıkları daha önceki referandumlarda yaşanan bir durumdur.

Koalisyon hükümetinin liderleri yeterli desteği alamadığı için, İtalya’nın ikinci tur seçimlere gideceği söyleniyor. Bazıları, seçimlerin referandum oyu için bir gösterge olabileceğini, hatta İspanya ve Portekiz gibi diğer ülkelerde de AB karşıtı duyguları teşvik edebileceğini söylüyor.

Kamuoyu yoklamalarının Temmuz ya da Eylül ayına kadar gerçekleşmesi beklenmiyor. Bu da bölgedeki siyasi belirsizliğin sürmesi ve AB karşıtı partilerin daha fazla ilgi görme şansı anlamına gelmektedir.

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin