featured

Kripto para piyasası toparlanıyor! Bu 3 altcoin, satın alma sinyalleri mi veriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin, yaşadığı düşüşün ardından toparlanma hareketlerine devam ederken altcoin’ler de onu takip ediyor. Bugün itibariyle Litecoin, fiyat hareketinde bir yükseliş görünümüne sahip. 115 dolar seviyesi LTC’nin yakında kırabileceği güçlü bir direnç noktası olarak duruyor. ATOM ve XLM altcoin’leri de yükselişe geçmeye çalışıyor ancak teknik göstergeler bu durumu henüz desteklemiyor.

Litecoin (LTC)

Yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Litecoin, 115 dolar seviyesinde güçlü bir direnç ile karşı karşıya.  Yakın vadede, 101 dolar ve 107 dolar seviyelerinde güçlü destek noktalarına sahip. Yükselen trend çizgisi desteği, fiyatın yükselen üçgen deseni oluşturduğu anlamına geliyor.

altcoin LTC

Bu nedenle, önümüzdeki birkaç gün içinde LTC’nin yükseliş görünümüne sahip olması muhtemeldir. Ancak, 110 dolar ve 107,9 dolar seviyelerinde bulunan destek noktalarına geri çekilme de görülebilir.

Bu yazının yazıldığı sırada teknik göstergelerden MACD, nötr momentumu göstermek için güçlü yükselişten sıfır çizgisine geri çekildi. OBV ise geçtiğimiz hafta alım hacminin varlığını göstermek için bir artış yaşadı.

Cosmos (ATOM)

Hacim Profili Görünür Aralığı, Kontrol Noktasını 24,04 dolarda ve değer alanının en düşük seviyesini 23,82 dolar en yüksek seviyesini ise 25,05 dolar olarak gösteriyor. Bu da, geçtiğimiz hafta boyunca ticaretin çoğunluğunun bu seviyeler arasında gerçekleştiği anlamına geliyor.

Bu yazının yazıldığı sırada, RSI nötr 50 çizgisinin altına düştü. Fiyat ise 24,28 dolar seviyesindeki destek noktasına bulunuyor. Bu, da altcoin’in daha fazla düşüş yaşayabileceğini gösteriyor. Teknik göstergelerden OBV de 25 dolardan geri çekildi. Ancak, genel olarak hâlâ son zamanlarda alım hacminin satışa kıyasla daha fazla olduğunu gösteriyor.

24 dolar ile 24,3 dolar seviyeleri önümüzdeki birkaç saat içinde bir satın alma fırsatı sunabilir.

Stellar Lumens (XLM)

2 saatlik grafikte XLM, 0,2125 ila 0,186 dolar arasında bir aralık oluşturdu. Son iki haftada, RSI 70′ endeksinde kadar tırmandı ancak daha sonra 30’a düştü. RSI, altcoin için her iki yönde de istikrarlı bir eğilim göstermedi. Bu yüzden de fiyat 0,21 dolar ile 0,18 dolar seviyeleri arasında gidip geldi.

Aroon Osilatörü de son iki hafta içinde yükseliş ve düşüş trendleri gösterirken, DMI da ilerlemede güçlü bir eğilim göstermedi. ADX, devam eden güçlü bir eğilimin olmadığını göstermek için son birkaç gün içinde 20 işaretinin altına düştü.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin