featured

RUNE kritik bir seviyede! Yükseliş momentumunu sürdürebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan RUNE, son 24 saat içinde %20,90 oranındaki yükselişi ile piyasadaki toparlanma hareketine öncülük etti. Bu ralli onu, genel sıralamada ilk 50 içerisinde bulunan kripto para birimleri içerisindeki en çok kazanan altcoin yaptı. Bu ralli, RUNE token’ının duyurduğu büyük gelişmenin ardından geldi.

RUNE token’ının devam eden yükselişi, muhtemelen mart ayındaki rallisi ise 13,20 dolara ulaşmasının ardından gelen düşüş eğiliminin bir sonucu. Hafta başında 7,18 dolar seviyesine gerilemeden önce mart ayındaki zirvesinden %45 oranında geri çekilmişti.

RUNE grafik

RUNE, %61.80 Fibonacci geri çekilme seviyesinin yakınında bir miktar dirençle karşılaştıktan sonra, bu yazının yazıldığı sırada 8,98 dolardan işlem görüyor. Bir diğer önemli gözlem, RUNE’nin 50 günlük hareketli ortalamasının 200 günlük MA’nın hemen üzerine çıkarak altın bir haç oluşturmasıdır. İkincisi bir yükseliş işareti olarak kabul edilir. Ancak bu tür koşullarda tarihsel performans, geri çekilmelerin ve yatay fiyat hareketinin beklendiğini de gösterir.

RUNE’un fiyat artışını besleyen nedir?

RUNE token’ının mart rallisinden sonra ortaya çıkan düşüş eğilimi fiyatı, %50 Fibonacci seviyesinin altına itecek kadar güçlüydü. Ancak, bu seviyenin altındaki tüm mumlar o fiyat bölgesinde yer alıyor gibi görünüyor. Bu da geri dönüşte bir rol oynamış olabileceğini gösteriyor.

THORChain’in proje geliştirme faaliyetlerine ilişkin daha fazla araştırma, olumlu bir duygu akışına katkıda bulunmuş olabilecek başka bir faktörü ortaya koymaktadır. THORChain 18 Nisan’da THORSwap toplama API’sinin nihayet tamamlandığını ve beta test aşamasında olduğunu duyurdu.

Duyuru, son birkaç haftadaki güçlü etkinliği vurgulayan geliştirici etkinliği metriğiyle uyumludur. Ancak, API tamamlandığında bu etkinlik giderek azalıyor.

RUNE yükseliş ivmesini sürdürecek mi?

Altcoin’in son iki gündeki fiyat ve piyasa değeri performansı, son dört haftadaki en düşük noktasından geri döndü. Piyasanın oldukça değişken doğası, fiyat yönünü belirlemeyi zorlaştırmaktadır.

Piyasa güçleri her an değişebilir. RUNE’nin makro resmi, hâlâ destek ve dirençle vurgulanan bir kama deseninde işlem gördüğünü ortaya koyuyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin