1 Kasım Chainlink ve Dash analizi: LINK ve DASH'te sıradaki yön ne olacak?
1 Kasım Chainlink ve Dash analizi: LINK ve DASH'te sıradaki yön ne olacak?

29 Ekim Chainlink ve Tezos fiyat analizi: LINK ve XTZ için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzun zamandır grafiklerde konsolide olan Chainlink, nihayet bugün hareketlendi fakat düşüş eğilimine girdi. Tezos da güçlü bir düşüş ivmesi kaydetti ve son üç gündür yaklaşık %6 oranında değer kaybetti.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

29 Ekim Chainlink fiyat grafiği
29 Ekim Chainlink fiyat grafiği

Chainlink kısa vadeli bir yükseliş trendi içinde olmasına rağmen, bugün ticaret grafiklerinde bir miktar düşüşe tanık oldu. Kripto para birimi dünden bu yana yüzde 1 düşüşle 11,33 dolardan işlem görüyor.

Son 48 saat içinde LINK, 12,5 dolar seviyesinden %50 geri çekilme bölgesine, yani 11,37 dolardaki destek seviyesine düştü.

Ayrıca +DMI (mavi) ile -DMI (turuncu) altındaki Yönlü Hareket Endeksi, aşağı yönlü bir fiyat eğiliminin güçlendiğine işaret etti.

Satıcılar aşağı yönlü duruşlarını teyit etmeye devam ederlerse önümüzdeki günlerde fiyatın %50 geri çekilme bölgesinin dahi altına düşebileceği belirtiliyor.

Tezos (XTZ) fiyat analizi

29 Ekim Tezos fiyat grafiği
29 Ekim Tezos fiyat grafiği

Bu haberin yazıldığı sırada 1.968 dolardan işlem gören Tezos, bugün 2.038 dolar ve ardından 1.996 dolarda bulunan direnç seviyelerini kırdı.

Bölgede ayıların güçlendiğini ortaya koyan bir diğer işaret ise satış baskısı dalgası idi.

Aynısı MACD’de düşüş eğiliminin erken belirtileri ile de kanıtlandı. Kırmızı histogramın ortaya çıkışı ve sinyal çizgisinin altına dalmaya hazırlanan MACD çizgisi düşüş momentumuna işaret etti.

Ayrıca Bollinger gruplarında görülen farklılaşma önümüzdeki birkaç gün içinde daha belirgin hale gelebilir. Mevcut senaryo göz önüne alındığında, aşağı doğru bir fiyat hareketi daha olası görünüyor.

Bu arada 29 Ekim Bitcoin Cash ve Tron fiyat analizi için buraya tıklayabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin