XRP'yi devirerek rekor kıran Cardano yükselmeye devam edecek mi? Günlük analiz
XRP'yi devirerek rekor kıran Cardano yükselmeye devam edecek mi? Günlük analiz

23 Aralık Cardano fiyat analizi: ADA için sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyatı bir roller coaster yolculuğuna tanık oluyor ve şu anda 4,7 milyar dolarlık piyasa değeri ile 0,1506 dolardan işlem görüyor. Bu da ADA’yı dünyanın 10. en büyük kripto para birimi yapıyor. Bitcoin yavaş ilerlerken, altcoinlerin yükselme şansı var ve aynı fırsat Cardano ile de görülebilir.

4 saatlik Cardano fiyat grafiği

Görüldüğü gibi, ADA paralel bir kanal modelinde. Yazım anında fiyat, ara destek görevi gören kanalın merkez çizgisiyle boğuşuyor. Bunun ihlal edilmesi, fiyatın kanalın altına doğru ilerlemesine neden olabilir.

Görünüşe göre, kısa vadede ADA için küçük bir düşüş ve ardından bir dalgalanma olabilir.

ADA için teknik göstergeler ne anlatıyor?

RSI göstergesi, aşırı satım bölgesine doğru inişini sürdürdü. Bu, son 6 saatteki %7’lik fiyat düşüşünde de görülebiliyor. Bunun sonucu, aşırı alım bölgesine gelmeden önce düşüş eğilimi gösteren Stokastik RSI’da görülebilir.

OBV göstergeleri, satıcıların da mevcut olduğunu, ancak sayı veya miktar olarak azaldığını da kanıtlıyor.

Yalnızca bu nedenle, ADA bir destek seviyesine ulaşabilir ve oradan kanalın tepesine veya modelin dışına çıkabilir. Bu nedenle analistlere göre long pozisyon düşünülebilir.

0.382-Fibonacci seviyesinin (0,1471 dolar) altındaki likidite cebi, bu sıçramaya neden olacak seviye olacaktır. Bununla birlikte fiyatın bu cebin altına düşme ve 0.5-Fibonacci seviyesine yani 0,1358 dolara düşme riski var.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin