Cardano fiyat analizi: ADA için yükseliş kapısı açılacak mı?
Cardano fiyat analizi: ADA için yükseliş kapısı açılacak mı?

22 Aralık Cardano ve Monero fiyat analizi: ADA ve XMR nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, önemli zirve ve dip seviyeler belirledikten sonra uzun vadeli bir yükseliş görünümüne sahip. Yine de kısa vadeli ivme düşüşe geçti ve 0,149 dolarlık desteğin yeniden test edilmesi muhtemel görünüyor. Monero, bir destek seviyesinin altına düştü ve boğalar devreye girmeden önce 140 dolara kadar düşebilir. 

Cardano (ADA) fiyat analizi

ADA aralığının üst ve alt sınırları sırasıyla 0,173 dolar ve 0,13 dolar. Fiyat aralık ayı sonlarında bu aralığa girdiğinde, yüksek ve düşük bir değer oluşturdu, ardından aralık ayının ilk iki haftasında fiyatın hem yüksek hem de düşükleri süpürdüğünü gördü.

ADA için kısa vadeli momentum düşüş eğilimindeyken, fiyat orta seviyenin üzerinde, bu da 0,149 dolarlık yatay destek seviyesine denk geliyor.

Ayıların fiyatı desteğin altına itememesi, yükselişe yönelik bir gelişme olarak görülüyor. Önümüzdeki saatlerde orta seviyenin yeniden test edilmesi ve ardından 0,17 dolarlık dirence doğru bir hareket yapılması mümkün.

OBV, Aralık ayı başlarında artan satış hacmi gösterdi, ancak geçen hafta alım hacminde artış görüldü.

Öte yandan Charles Hoskinson, Cardano Developers’ın 2021’de Oracle’larının sorumluluğunu üstleneceğini açıkladı.

Monero (XMR) fiyat analizi

Piyasadaki çoğu altcoin gibi, XMR de son birkaç saat içinde güçlü düşüş baskısı gösterdi. RSI 38 değerini gösterdi ve fiyat son zamanlarda 149 dolarlık destek seviyesini kaybetti.

139 dolarlık bölgede vurgulanan likidite cebine bir düşüş XMR için muhtemel. Son haftalardaki güçlü performansı göz önüne alındığında, daha fazla düşüş olasılığı pek de mümkün görünmüyor. Dolayısıyla bu bölge analistlere göre long pozisyonlar inşa etmek için kullanılabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin