Trader, Ethereum rallisi öncesinde Bitcoin’e dikkat çekti…

2023 yılında Ethereum fiyatı, artabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni yılda kripto sahipleri beklentilerini şimdiden açtı. Altcoin’lere öncülük eden Ethereum fiyatı için kritik bir yıl olabilir. Bu da diğer para birimlerini yanında götürebilir. İşte 2023 yılı için fiyatın artmasına yardımcı olacak bazı etmenler…

Geçen haftadan beri yatay bir yol izleyen Ethereum fiyatı, 1.230 dolarlık direncin üzerine çıkmak için mücadele ediyor. Günlük grafik, her iki tarafta da fiyat reddi bulunan birden çok kısa gövdeli mumu gösteriyor. Bu da katılımcılar arasında kararsızlığa işaret ediyor. Bununla birlikte, bir yükseliş modelinin etkisi altında, fiyatın 1.350 $ civarındaki genel trend çizgisine ulaşması muhtemel. 

Katman 2 protokolleri, özellikle Arbitrum ve Optimism, Ethereum’da giderek daha fazla aktiviteye neden oluyor. Bu protokoller için günlük işlemlerin payındaki artış o kadar güçlü ki, Ethereum iki buçuk yılın en düşük seviyesine geriledi. Toplamda, bu toparlamalar, neredeyse temelleri kadar işlem içerir. Ethereum’un içinde yer aktivitelerin fazlalığı 2023 yılında bu alanda başı çekecek gibi duruyor.

Ethereum fiyatı için kritik dönemler

Altcoin’lerin lideri Ethereum fiyatı, 2023 yılında bazı geliştirmeler ve güncellemelerle beraber yeniden ön plana çıkabileceğinden bahsetmiştik. Diğer yandan son beş aydır oluşan yapı düşen Ethereum fiyatını, bir paralel kanal modelinin oluşumunu ortaya çıkardı.

Bununla birlikte, teoride, direnç trend çizgisinin kırılması üzerine bir yön rallisi sağladığı için bu bir yükseliş devam formasyonudur. Bu potansiyel kırılma, fiyatların toparlanması için erken bir işaret verecek ve stake yatırımcılarına giriş fırsatları sunacak.

1.000 dolar kritik bölge

2022 yılının Nisan-Haziran döneminde, Ethereum fiyatı 1.000 $ seviyesinden güçlü bir desteğe tanık oldu. 0.786 Fibonacci emeklilik seviyesi ile uyumlu bu psikolojik destek, bu seviyeyi yüksek birikim bölgesi olarak vurgulamaktadır.

Göreceli Güç endeksi (RSI), devam eden eğilimin altında yatan gücü göstermek için kripto paranın son fiyat hareketinin hızını ve büyüklüğünü değerlendirir. Bu nedenle, düşen fiyatlara rağmen, haftalık-RSI eğimi yatay hareket ediyor. Sonuca geldiğimizde Ethereum fiyatı için beklenti 2.000 dolar olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin