MATIC analizi: Fiyatlanma da beklenti çoğalıyor…

Bitcoin ve Ethereum ile ilgili son gelişmeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haftanın bitmesine az bir zaman kala piyasadaki durgunluk devam ediyor. Küresel dijital varlık piyasası Perşembe sabahı kaldığı yerden kendini gösterdi. Bitcoin ve Ethereum fiyatları marjinal anlamda bir tat vermedi.

Grafiklerin hemen hemen hepsi nötr bir daralma içinde kaldı. Negatif ve pozitif anlamda ilerlemeler yüzde 0,2 ile 1 arasında. Son 24 saat içinde en dikkat çeken kripto para birimi ise Helium oldu. İlk 100 içine yeniden girmeyi başaran kripto para birimi, bugün an itibarıyla yüzde 30’dan fazla kazanç gösterdi.

Bitcoin ve Ethereum
Bitcoin ve Ethereum

Bitcoin ve Ethereum gelişmeleri

BTC son 24 saatte fazla hareket etmedi. Fiyat geçen gün sadece %0,05 oranında biraz arttı. En değerli kripto varlığı ortalama 16.820 $ fiyatla işlem görüyor. 24 saatlik işlem hacmi %25 düşüşle 14 milyar dolara geriledi.

Ethereum ise, Bitcoin ile ilgili aynı süreci takip ediyor. ETH/USD paritesi 1.210 seviyelerinde fiyatlanıyor. Hacim düşüşü ise yüzde 30’dan fazla ve 3 milyar dolarda seyrediyor.

Bitcoin ve Ethereum’da yaşanan hacim düşüşü piyasanın geneline de yansıdı. Son 24 saat içinde piyasadaki hacim sadece 24 milyar dolar.

Kripto piyasalarındaki diğer gelişmeler

Popüler kripto para cüzdanı MetaMask geçtiğimiz günlerde Arbitrum ve Optimism gibi Katman 2 ağlarında takas özelliği için destek eklediğini duyurdu.

New York merkezli kripto para borsası, kurucu ortağı Ray Youssef’in en iyi akıllı sözleşme platformunun hisse ispatına geçişinin neden olduğu merkeziyetçilik eksikliği olarak gördüğü şey nedeniyle Ethereum’u listeden çıkarıyor. 

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin