decoin

2019 yılında güvenilir bir kripto para borsası bulmak için 3 önemli ipucu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paraların artan popülaritesi, tüm dünyada kripto para borsalarının hızla çoğalmasına yol açtı. Kripto para sektörü haberlerini takip ederseniz, her gün en az bir borsanın açıldığını göreceksiniz. Ancak tüm borsalar istenilen düzeyde değil. Birkaç hafta önce, kripto dünyası, birçok kripto para borsasında görülen sahte işlem hacmi verileri haberi ile doluydu. Bu nedenle, kripto para yatırımcıları, özellikle yeni başlayanlar, doğru kripto borsasını araştırırken özellikle dikkatli olmalıdırlar. Yatırımınızı yaptığınız yer ve ticaretinizi gerçekleştirecek olan borsadır. Sizin için en uygun platformu seçerken son derece dikkatli olmalısınız.

Pazar araştırması nasıl yapılmalıdır?

İnternette karşılaştığınız ilk kripto borsası ile çalışmak gibi bir hatadan yapmayın.  Uzmanlara göre, buradaki yapılacak en akıllı şey önceden en az 5-6 borsa üzerinde bir karşılaştırma analizi yapmak. Her borsanın avantajları ve dezavantajlarının yanı sıra özellikler hakkında detaylı görüşler alabileceğiniz uzman inceleme siteleri bulacaksınız. Piyasada mümkün olduğunca çok övgü almış borsaları araştırın.

Kullanıcı dostu platform sunan kripto para borsaları

Güvenilir bir ticaret platformu hem yeni başlayan hem de uzman yatırımcılara hitap etmelidir. Yeni başlayanlar için anlaşılması kolay, kullanıcı dostu ve kullanışlı olmalıdır. Bununla birlikte, deneyimli yatırımcılar için gelişmiş ticaret araçlarına da sahip olmalıdır. Bir trader olarak yeteneklerinizi artırırken kesinlikle bir borsadan diğerine geçmek istemezsiniz.

Ayrıca, daha hızlı işlem yapmanıza yardımcı olacak bir kripto para borsası araştırın.

Sağlam güvenliğe sahip kripto para borsalarının en belirgin özellikleri nedir?

Kripto borsalarına yapılan siber saldırılar yeni bir şey değil. Aslında, bu tür sorunlar, birçok yeni yatırımcıyı kripto ligine katılma konusunda cesaretini kırdı. Ancak, elbette, şu an ve gelecekte yatırım sahnesindeki büyük kripto potansiyelini inkâr edemezsiniz. Ve bir kripto borsası, kripto alım satım işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz tek yerdir. Sadece gelişmiş güvenlik önlemleri uygulayan bir borsa bulduğunuzdan emin olun. Güvenilir bir kripto para borsası, coinlerin çoğunu soğuk cüzdanlarda saklar.

DECOIN, tüm kripto varlıklarının yüzde 97’sini çevrimdışı soğuk cüzdanlarda tutan, hızlı büyüyen bir küresel kripto para borsasıdır. Kripto paralar, çevrimiçi olarak depolanmadıkları için bilgisayar korsanlarının erişiminin çok ötesindedir. Kalan yüzde 3’lük kısım, borsada çevrimiçi güvenli cüzdanlarda tutulur ve bu coinlerin tümü sigortalıdır. Ayrıca DECOIN, yasadışı saldırıları zamanında tespit etmek için sürekli izleme faaliyetleri sürdürür.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin