2018'deki çöküşü bilen analistten bomba Bitcoin tahmini geldi!
2018'deki çöküşü bilen analistten bomba Bitcoin tahmini geldi!

2018’deki çöküşü bilen analistten bomba Bitcoin tahmini geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2018’de Bitcoin’in %84 düşüşünü doğru bir şekilde tahmin etmesiyle tanınan, yaygın olarak takip edilen kripto para birimi analisti Peter Brandt, Bitcoin fiyatının bu boğa döngüsünde 200.000 dolara ulaşabileceğini tahmin etti.

Grafik modellerini yorumlaması ve hareketleri doğru bir şekilde tahmin etmesiyle tanınan analist CoinDesk TV’ye verdiği bir röportajda Brandt, Bitcoin’in uzun vadeli boğa piyasasının bozulmadan kaldığını açıkladı ve teknik analizinin kripto para biriminin fiyatının yükselmeye devam edebileceğini öne sürdüğünü ekledi.

Röportaj sırasında Brandt, Bitcoin fiyatının uzun vadeli eğilimine bağlı olarak yılın üçüncü veya dördüncü çeyreğine kadar 180.000 ila 200.000 dolara ulaşmasını beklediğini açıkladı.

Ben daha geniş resme bakıyorum. Geçtiğimiz 10 ila 11 yıl içinde Bitcoin, iki ila üç yıllık bu büyük rallileri görüyorsunuz ve sonra büyük bir düzeltme alıyorsunuz.

Brandt, yol boyunca fiyat düşüşleri olacağı konusunda da uyardı.

Analist geçmişte kripto para biriminin fiyatı için başka düzeltme tahminleri yaptığı için Brandt sadece BTC’nin 2018 ayı piyasasını doğru bir şekilde adlandırmasıyla tanınmıyor. Nisan 2019’da analist, “önümüzdeki iki yıl içinde” kripto para birimi için 50.000 dolarlık bir fiyat hedefi belirledi.

Bitcoin fiyatı, bu yılın başlarında 50.000 doları geçti ve 55.000 doları yeniden test eden bir düzeltmeye başlamadan önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 61.000 doların üzerine çıktı.

CoinDesk’e konuşan Brandt, Bitcoin’in “servet deposu ve değişim aracı rolünü üstlendiğini” belirtti.

Bu ayın başlarında Brandt, BTC’nin fiyat listelerinde ters bir “baş ve omuz” modeline işaret ettikten sonra amiral gemisi kripto para birimi için “ileride yeni zirveler” olduğunu söyledi. Baş ve omuz modelinin, üç zirveye sahip bir taban çizgisi olarak görünen ve yukarıdan aşağıya doğru bir trendin tersine dönmesini öngören bir grafik oluşumudur. Ters bir baş ve omuz paterni, düşüşten yükselişe doğru bir trendin tersine döneceğini öngörür.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin