En iyi Blockchain ve kripto para ödünç platformları
En iyi Blockchain ve kripto para ödünç platformları

2018 için top 4 Blockchain ve kripto para ödünç platformu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimleri ve borç verme arasında ilginç bir ilişki var. Bu konuda çeşitli şirketler geldi ve gitti, bazıları diğerlerinden daha meşru. Gerçek kripto para ödünç verme hizmetleri sunan aşağıdaki dört Blockchain ve kripto para şirketi, genel pazar hakimiyeti açısından sıralandı. Her şirket, kendi avantajlarını ve potansiyel dezavantajlarını sunarak, sektörde var olmaya çalışıyor.

En iyi Blockchain ve kripto para ödünç platformları

4- Kiva

Söylenmesi gerekir ki Kiva, kripto para destekli krediler söz konusu olduğunda çok farklı bir Blockchain ve kripto para şirketi. Daha spesifik olarak, bu şirket, kripto para kullanıcılarının, öncelikle finansal hizmetlere erişim eksikliğinden şikayetçi olanlara ihtiyaç duydukları kredilere erişme imkanı veriyor. Şirket, %96,9’luk geri ödeme oranına sahip, ki bu da kripto para birimi ile ilgili krediler açısından çok yüksek bir rakam. Bu krediler genellikle diğer şeylerin yanı sıra tarım, eğitim, sanat girişimlerini finanse etmek için genişletilir.

3- BTCPop

Bitcoin peer-to-peer bankacılığın tanıtımı, çekilmesi zor olan bir iş modeli. BTCPop, birkaç yıldan beridir ve şirket birkaç ilginç iş modeli sunuyor. Daha spesifik olarak, kredi puanları ihtiyacını ortadan kaldıran itibar tabanlı Bitcoin kredileri var. Bir başka seçenek de iş fikirlerini finanse etmek, ancak ICO iş modeline güvenmeksizin.

BTCPop ayrıca, kullanıcıların kripto paralarını diğer varlıklar ile değiştirebilmelerini sağlayan bir değişim hizmeti de sunuyor. Şu an itibariyle fiat para birimlerini desteklemiyor, ancak işlevsellik hala doğru bireyler için çekici olabilir. Belki de en garip hizmet kanıt-kanıtlama seçeneği. Kullanıcılar altcoinlerini bir havuzda biriktirerek ödüllerini arttırırlar. Şu an için BTCPop, borç verme hizmetlerine olan ilgisinin büyük bir bölümünü oluşturuyor.

2- Nexo

Nexo, dünyanın ilk anlık kripto destekli kredi sağlayıcısı olarak kendini konumlandırıyor. Firma, meraklıların kripto sahiplerini satmalarına sebep olmadığı konusunda emin. Bunun yerine, kripto para birimlerinin momentumundan yararlanmak için kredi hizmetleri için kullanmalıdırlar. Nexo aracılığıyla kredi başvurusunda bulunan kullanıcılar, gizli ücretler ve esnek geri ödeme seçenekleri olmaksızın garantili onay sürecinden yararlanacaklar. Nexo ayrıca sıkı KYC ve AML uyum standartlarını kullanmaktan gurur duyar.

1- SALT

Blockchain destekli krediler, bu gün ve çağda görünüşte daha yaygın hale geliyor. Şirket, kredi başvuru sürecini bir bütün olarak düzenlemede uzmanlaştığı için, bu konuda SALT’ın çok büyük bir rol oynayacağı bekleniyor. Kullanıcılar aynı günü doğrulayabilir ve kredilerini uygun gördükleri şekilde özelleştirebilir. Bu listedeki diğer tüm platformlarda olduğu gibi, kredi puanı veya kredi geçmişi gereksinimi yok.

SALT, kullanıcıların Blockchain varlıklarını güvenli nakdi kredilere dönüştürmelerine olanak tanır. Nakit doğrudan banka hesabına yatırılır. Şu anda, SALT dünya çapında 30 yargı bölgesinde yasal olarak faaliyet gösterebilir ve bu sayının zaman ilerledikçe daha fazla artması bekleniyor. Ayrıca, kullanıcıların dijital varlıkları, saklayıcılar için çok yönlü bir cüzdanda tutuluyor ve bu da SALT müşterilerine için ekstra bir güvenlik katmanı sunuyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin