featured

18 Aralık altcoin fiyat analizi – ADA, SOL SHIB; yükseliş ne zaman?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano 1,2 dolar seviyesinde güçlü bir destek noktası belirledi. Solana ise 168-170 dolar aralığında talep görüyor. Bununla birlikte, eğer Bitcoin önümüzdeki birkaç gün içinde 42 bin dolarlık seviyeye doğru düşüş yaşarsa, çoğu altcoinin grafiklerinde yoğun kırmızılar görülebilir. Bir diğer gözde altcoin Shiba Inu ise güçlü bir satış baskısı ile karşı karşıya.

Cardano (ADA)

Altcoin ADA için saatlik grafiği incelendiğinde azalan bir üçgen deseni oluşturduğunu görebiliriz. Fibonacci geri çekilme seviyeleri, 4 Aralık tarihindeki satışları takip eden son iki haftadaki bir dizi düşük seviyeyle aynı zamana denk geldiğinden, altcoin tarafından benimsenmiş gibi görünüyordu.

ADA’nın kısa vadeli yörüngesini belirlemek için üçgen modelinin dışında bir saatlik veya 4 saatlik grafiklerindeki mumları da incelemek gereklidir. OBV, destek görmek için zayıf bir şekilde devam etti. Sonuç olarak ise yatırımcıların 1.2 dolar seviyesinden yaşanan her sıçramada güç kaybettiğini gösterdi. Bu, 1,2 doların altında olacak bir kapanışın sonucunda ADA’nın destek noktası olarak 1,1 dolar seviyesini belirlemesi anlamına geliyor.

Solana (SOL)

Solana, 168 dolarlık bölgede güçlü bir talep oluşturmuştu. vardı. Yeşil ok, bu alandaki fiyat sıkıştırmasını, likiditeyi önlemek için yukarı yönde bir sapmayı ve toparlanma başlamadan önce aşağı yönlü 148 dolara doğru bir hareketi gösteriyor.

altcoin SOL

Altcoin SOL, mavi renkli alanı net bir şekilde kırmayı başardı. Ancak bu hareket 184 dolarlık direnç noktasını kıramadı ve 189 dolarda durdu. RSI tarafından belirtildiği gibi, momentum önceki gün düşüş eğilimindeydi ve bu yazı yazılırken ise nötrdü.

Bu kısıtlı zaman dilimindeki hareketi için Fibonacci düzeltme aracını kullanarak, likidite seviyelerinin ayarlanmasının yanı sıra; 179 dolar seviyesi de boğaların baskınlığını kurabilmesi için önemli bir direnç noktasıdır. Eğer 168 dolar seviyesi kaybedilirse SOL, 150 dolara doğru hızlıca bir düşüş yaşayabilir.

Shiba Inu (SHIB)

Çizilen destek ve direnç çizgileri geniş bir zaman aralığı için belirlenen seviyeleridir ve bu nedenle önemlidir. SHIB, son 24 saat içinde 0.0325 dolar seviyesindeki destek noktasını kaybetti.

altcoin SHIB

A/D göstergesi istikrarlı bir düşüş yaşarken, CMF göstergesi +0.05’e yükseldi. Ancak piyasalara sermaye girişi göstermedi. Genel olarak, SHIB piyasasında satıcılar daha baskın konumda.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin