Cardano rallisi sürüyor – fiyat 1 doları görecek mi?
Cardano rallisi sürüyor – fiyat 1 doları görecek mi?

13 Ekim Cardano (ADA) ve Cosmos (ATOM) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün Bitcoin baskınlığınıdüşüş gösterirken BTC fiyatı 11 bin 354 dolardan 11 bin 491 dolara yükseldi. Düşen hakimiyet ile birlikte yükselen Bitcoin fiyatı, altcoinler için iyi bir sezonun başlangıcına işaret edebilir. Cardano yukarı yönlü görünüyor. Ancak önümüzdeki günlerde birkaç puanlık küçük bir düzeltme görülebilir. Cosmos için de benzer bir durum söz konusu.

Cardano (ADA) fiyat analizi

13 Ekim Cardano fiyat grafiği
13 Ekim Cardano fiyat grafiği

ADA’nın oluşturduğu simetrik üçgen, genellikle bir trendin devamına işaret eden bir oluşum. Burada bir yükseliş eğilimi görülebilir. Fiyat, daha güçlü bir mumun tersine dönmesinden önce bayrak altında güçlü bir kırmızı mum bulunan kurulumu geçersiz kıldı.

Bu stop-loss avının bir örneğiydi ve ders kitaplarında yazan kurulumların yine de dikkatli bir şekilde yönetilmesi gerektiğini gösterdi.

Varlık için RSI 50’nin üzerinde kaldı ve aşırı alım bölgesine yöneldi. Yakında düşüş eğilimi gösterebilir. Aşırı satım/aşırı alımda oluşan farklılıklar genellikle 30-70 aralığında oluşanlardan daha az ağırlık taşır.

Cardano’nun 0,117 dolarlık direnci yakalamasından önce küçük bir geri çekilme görmesi beklenebilir.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

13 Ekim Cosmos fiyat grafiği
13 Ekim Cosmos fiyat grafiği

ATOM, dikdörtgen bir tepe paterni oluşturdu ve 6,25 dolarlık yerel bir zirveye ulaşmak için yukarı doğru kırıldı. Kırılma iyi işlem hacminde gerçekleşti ve yaklaşık %13 kazanç sağladı.

20 SMA (beyaz), 50 SMA’nın (sarı) oldukça üzerindeydi ve son fiyat hareketinin yanı sıra, varlığın beraberinde taşıdığı ağır yükseliş ivmesini vurguladı.

Varlığın başka bir yükselişe geçmeden önce 5,75 dolarlık bölgeye geri çekilmesi mümkün ancak momentum kısa vadede yükselişe işaret ediyor.

Bu arada 13 Ekim Ethereum fiyat analizi için buradaki yazımızı okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin