10 kripto sirketi
10 kripto şirketi ekosisteme standart getirmek için bir araya geliyor

10 kripto şirketi ekosisteme standart getirmek için bir araya geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paralar ve finansal hizmetler üzerine odaklanmış 10 kripto şirketi, yeni doğmuş dijital varlık alanı için davranış kuralını standartlaştırmayı amaçlayan yeni bir grup kurmak için kolları sıvadı.

Dijital Pazar Varlıkları Derneği  (ADAM), Kurucu üyeler Galaxy Digital, Genesis Küresel Ticaret, GSR, Hudson River Ticaret, Paxos, Symbiont, BitOoda Teknolojileri, BTIG, Cumberland ve XBTO şirketlerinden oluşuyor. Bu şirketler, etkin ticaret, saklama, takas ve dijital varlık çözümleme alanlarını kapsayacak şekilde gönüllü kurallar belirliyor ve gelecekteki kılavuzları “profesyonelliği ve etik davranışları teşvik etmeyi” planlıyorlar.

10 Kripto şirketi bir araya gelerek Dijital Pazar Varlıkları Derneği adı altında çalışmalar yürütecek

Bu amaçla, ADAM, hem mevcut yasalara hem de düzenlemelere yardımcı olmanın yanı sıra finansal gözlemcilerin ve politika yapıcıların güvenini kazanmanın nihai hedefi olan düzenleyicilerle birlikte çalışmayı planlıyor.

Grup, öz düzenleyici bir örgüt (SRO) olmaya aday görünmekle birlikte, sözcü Seth London henüz bu oluşumun başında olduklarını söyledi:

ADAM, SRO’ları atama yetkisi olan düzenleyiciler ve hükümetler ile SRO unvanını tartışabilmeden önce piyasa katılımcılarının ve düzenleyicilerinin güvenini kazanmalıdır. Şu anda ADAM, ticaret platformları, saklama hizmeti verenler, yatırımcılar, varlık yöneticileri, tüccarlar, likidite sağlayıcıları ve brokerler de dahil olmak üzere çok çeşitli piyasa katılımcılarını içeriyor. Üyelerin tamamı dijital varlık piyasalarında aktif olan veya kurallar standartlaştırıldığında bu pazarlara katılmayı amaçlayan şirketler.

Önümüzdeki haftalarda, ADAM yetki kapsamanı açıklamayı ve yeni üyeler eklemeyi planlıyor. Grup şu an örgütsel yönetim kurma sürecinde.

Seth London yaptığı açıklamada şöyle devam etti:

2019’un ilk çeyreğinde, ADAM, davranış kurallarının hazırlanmasına başlamak için üyelerini, danışmanlarını ve düzenleyici uzmanlarını bir araya getirmeyi planlıyor. Bu birkaç ay sürecek. Kod kabul edildikten sonra, ADAM bunu gerektiği gibi geliştirmek ve uyumluluğu izlemek için çalışacak.

Winklevoss kardeşler önderliğinde de benzer bir çalışma yürütülüyor

ADAM danışma kurulu üyesi ve eski New York Borsası Genel Müdürü Duncan Niederauer da mevcut kuralların ekosisteme nasıl uygulandığını açıklayabilen ve güvenin artmasına yardımcı olan kuruluşlar, kripto pazarları için gerekli olduğunu söyledi.

Duyuru, Gemini’nin kurucuları Cameron ve Tyler Winklevoss ile birlikte Ağustos ayında yeni bir endüstri odaklı öz düzenleyici kuruluş (SRO) kurması için bir grup kripto borsasının bir araya gelmesi akabinde geliyor. Mart ayında önerilen bu grubun, özellikle CFTC Komiseri Brian Quintenz’den destek aldığı biliniyor.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin