1 yıl sonra Bitcoin fiyatı ne kadar olacak? Ünlü fon yöneticisi yorumladı
1 yıl sonra Bitcoin fiyatı ne kadar olacak? Ünlü fon yöneticisi yorumladı

1 yıl sonra Bitcoin fiyatı ne kadar olacak? Ünlü fon yöneticisi yorumladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Trump yönetiminde iletişim direktörü olarak görev yapan 9,2 milyar dolarlık hedge fonu SkyBridge Capital’in kurucusu Anthony Scaramucci, Bitcoin’in (BTC) bir yıl içinde 100.000 doları aşabileceğini belirtti.

“2022’de Bitcoin fiyatı 100 bin doların üstüne çıkabilir.”

Forbes’un haberine göre Scaramucci, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Hisse senetleri, tahviller, alternatifler ve altın mozaiğinde dijital para biriminin önemli bir yüzdesi var. Ve bu savaşın galibi, muhtemelen Bitcoin olacak. Öyleyse Bitcoin’e yatırım yapmayacaksanız, BTC satmışsınız demektir.

Geçtiğimiz Aralık ayında, Scaramucci’nin fonu, bir kripto fonu için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na D Yönetmeliği formu doldurdu. SkyBridge Bitcoin Fund L.P. Ocak ayında yatırımcılara açıldı ve SkyBridge başlangıçta 25 milyon dolarlık sermayesini BTC’ye koydu.

Scaramucci, şöyle devam etti:

Yapmaya çalıştığımız şeylerden biri, hedge fon endüstrisini demokratikleştirmek ve Bitcoin’i satın almak hala biraz zor. Bu yüzden, önümüzdeki beş veya on yıl içinde Bitcoin için çok büyük bir hareket olacağını düşünüyoruz.

SkyBridge en iyi günlerini yaşıyor

Scaramucci, bugün SkyBridge’in Bitcoin fonunun kendi yönetimi altındaki varlıklarda “100 milyon dolara doğru gittiğini”, ve Bitcoin’in önünde “çok büyük bir gelecek” olduğunu söyledi. Toplamda SkyBridge, yatırımları boyunca şu anda yaklaşık 500 milyon dolarlık Bitcoin tutarına sahip.

Scaramucci:

Geçen yıl Mart ayında salgın nedeniyle performansım mahvoldu. SkyBridge Series G fonu 1 Nisan’dan bu yana %33 arttı ve açıkçası bunun bir kısmı geçen yılın dördüncü çeyreğinde yararlandığımız Bitcoin’deki hamle oldu.

Bununla birlikte, Bitcoin’in hala öngörülemeyen fiyat hareketlerine duyarlı olan değişken bir varlık olduğunu da belirtti.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin