2021 yılı Ethereum için ayna etkisi oluşturabilecek mi?
2021 yılı Ethereum için ayna etkisi oluşturabilecek mi?

1.500 doları korumayı başaran Ethereum yükselecek mi? Rekor beklenmeli mi? Günlük fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Pazartesi günü Ethereum için iyi geçmişe benziyor. Son kopuş ETH fiyatını 1.700 dolara yaklaştırdı. Ancak kripto para son düzeltmenin ardından tekrar 1.600 doların altına indi. Peki Ethereum yükselecek mi?

Şu anda, ETH’nin 1.500 doları ayakta tutmak için mücadele ettiği bir fiyat düzeltmesi devam ediyor.

İşlem ücretleri önemli sinyaller veriyor

Bu haberin yazıldığı sırada kripto parayı bir dezavantaja soktuğu görünen işlem ücretlerinde devam eden bir artış var. Ethereum GAS ücretleri her zaman aşırı derecede yüksek olmasına rağmen, önceki yükselişler ağın işlem artışını desteklemişti.

Bu endişelenecek bir şey değil, çünkü önceki trendler GAS’ın şu anki ortalama fiyatı olan 12 dolardan 3-4 kat artış gösterdi. Teknik göstergelere göre, Ethereum GAS tarifelerindeki bir artış tipik olarak ortalama 25 ila 60 dakika sürüyor.

Şaşırtıcı olan şey ise GAS tarifesindeki fiyat artışının, Ethereum’un fiyat düşüşleri ve kısa vadeli fiyat geri kazanımları ile çelişme eğiliminde olması.

Bu keşif tartışılmaz değil, ancak Ethereum GAS tarifelerindeki ani artış hakkında bir fikir veriyor. İşlem ücreti artışları panik satışları tarafından tetiklenmiş olabilir.

Bu tür fiyat düşüşleri genellikle bir satış çılgınlığını çekiyor ve bu da fiyatın geri çekilmesine neden oluyor. Bunun 2 numaralı kripto para birimi Ethereum ile de gerçekleşmesi olası.

1.700 dolar son derece kritik

Yazma sırasında, Ethereum yaklaşık 1.562 dolardan işlem görürken 50 SMA ile flört ediyor. Güne 1.575 dolardan başlamasına rağmen, Ethereum, günün en düşük fiyatı olan 1.533 doları gördü. Sonrasında günün en yüksek fiyatı olan 1.603 dolara ulaşarak etkileyici bir koşuya imza atmayı başardı.

Mevcut düşen kama modelinden kaçış, Ethereum’u 1.700 dolara yaklaştırabilir. Ek olarak, 100 SMA’nın üzerinde bir adım, trader’lar 1.900 ve 2.000 dolar seviyelerinin üzerinde rekor yüksek seviyelere dönüşü beklediklerinden satın alma çılgınlığını başlatabilir.

Öte yandan, 4 saatlik grafikte 50 Basit Hareketli Ortalamanın (SMA) üzerine çıkamamak düşüş eğilimine işaret edebilir. Bu, ETH’nin 1.200 dolara doğru daha düşük dip seviyeler keşfetmesine neden olabilir ve panik satışlara yol açabilir.

Dikkat çekici bir şekilde, TD Sıralı teknik gösterge kırmızı 15 mum çubuğu şeklinde bir satış sinyali gösteriyor. Satış sinyali, Ethereum’un fiyat artışının tehlikede olduğu bir zamanda geliyor.

Düşüş sinyali onaylanırsa, ETH birkaç 4 saatlik mum çubuğunda değer kaybedecek ve düşüşün önünü açacak.

Ethereum yükselecek mi?

ETH, mevcut 50 Basit Hareketli Ortalamasını tutmayı başarırsa, 4 saatlik grafikte yeni bir fiyat artışını tetikleyebilir. Grafiklerde düşen bir takoz modeli oluşturmasına rağmen, Ethereum küçük bir artışla 1.700 doların üzerinde yeni zirvelere doğru ilerliyor olabilir.

Benzer şekilde, Ethereum’un Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması veya MACD, alıcıları kripto paraya çekebilecek bir yükseliş sinyali gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin