featured

Bonk coin yorum: BONK 2024, 2025 ve 2030 fiyat geleceği

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 yılının sonunda kripto para piyasasına giriş yapan Bonk, hızlı bir şekilde yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarmış yenilikçi bir meme coindir. Bonk meme coinin amaçlarından biri FTX çöküşünün ardından airdroplar ile kripto piyasasına moral vermekti. İlk airdrop 25 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşti ve ardından 30 Aralık’ta tokenların ticareti başladı. Bonk coinin fiyatı, 2024 yılında meme coin piyasasının daha fazla yatırımcıyı kendine çekmesiyle yükselişe geçti.

Bu içeriğimizde Solana ekosisteminin en başarılı meme coinlerinden biri olan Bonk coinin geleceği incelenecektir. Bonk coin nedir sorusunun cevabı verilecek ve Bonk coin grafikleri ışığında yapılan analizler sonucunda 2024-2030 yılları için fiyat tahminleri paylaşılacaktır.

BONK coin satın al

Bonk coin fiyat tahmini – Potansiyel yüksek ve düşükler

Solana meme coini olması sebebiyle Bonk coin yorumları genel olarak Solana ekosistemindeki gelişmelere bağlı olarak şekillenir. Blok zincirde oluşturulan yeni projeler ve gelişmeler Bonk coin fiyat tahminlerine yön verir. Bunların ışığında 2024-2025 ve 2030 yılları için yapılan fiyat tahminleri şu şekildedir:

Yıl Potansiyel Düşük Potansiyel Yüksek
  2024 0.000010 0.00007524
  2025 0.00007025 0.00009367
  2030 0.00084254 0.00146385
 

Bonk coin fiyat geçmişi

Bonk fiyat geçmişi, kripto piyasasının geneli gibi oldukça volatil bir yapıya sahip. Özellikle BONK fiyatı her meme coin gibi piyasa lideri olan Bitcoin fiyat hareketlerinden etkilenir. Bonk coin, ön satış olmadan 2022 yılında ilk piyasaya sürüldüğünde oldukça düşük bir fiyata sahipti. 2022’de Bonk airdrop yaparak geniş bir kitleye hızlıca ulaşmayı başardı. CoinMarketCap verilerine göre 30 Aralık tarihinde başlangıç fiyatı sadece 0,0000001487 dolardı.

Meme coin piyasa sürülmesinden sonra yalnızca birkaç gün içinde yüzde 2,000 oranında bir artış kaydetti. Ardından fiyatında hızlı bir düzeltme meydana geldi ve bu kazanımların bir kısmı silindi. Ancak yüksek yatırımcı ilgisi ile en iyi meme coinler arasına girmeyi başaran Bonk meme coin, kısa sürede Solana ekosisteminde en çok işlem gören üçüncü kripto para oldu.

bonk
BONK coin fiyat grafiği / Tüm zamanlar

Bonk grafikleri 2024 yılının başında, kripto piyasasındaki genel hissiyatla uyumlu olarak kırmızı renkteydi. Ocak ayında bulduğu destek noktasından yükselişe geçen Bonk, bu kritik seviyenin korunması ile şubat ayının sonunda aradığı ivmeyi nihayet yakaladı.

Peki, Bonk en yüksek kaçı gördü? Boğaların net olarak oyuna dahil olması ile birlikte BONK ATH seviyesine 4 Mart 2024 tarihinde 0,00004704 dolara ulaştı. İlk fiyatından bu yana yüzde 22,000’in üzerinde bir yükseliş kaydetti. 

Bonk coin orta ve uzun vadeli fiyat tahmini 2024-2025 ve 2030

Bonk analizi uzun, orta ve kısa vadede birçok farklı etken göz önünde bulundurularak yapılır. Etkenler arasında kripto piyasasının genel hissiyatı, meme coin ekosisteminin popülerliği ve Solana blockchainin başarıları yer alabilir. İşte, 2024-2025 ve 2030 yılları için Bonk yorumları ve fiyat tahminleri: 

2024 Bonk coin fiyat tahmini

2024 yılı Bonk coin fiyat tahmini, kripto piyasasının ilerleyişine göre değişiyor. 2024 yılı için Bonk coin yorumları yükseliş yönünde. Bu sene içinde BONK meme coini daha geniş bir yatırımcı kitlesine ulaşarak en iyi altcoinler arasına girebilir. 

Meme coin için CoinPedia analistleri iyimser tahminlere sahip ve fiyatın potansiyel olarak 0,000075 dolar seviyesine kadar yükselebileceğini öngörüyorlar. Ancak piyasada ayıların varlığının hissedilmeye başlaması durumunda BONK/USDT metriklerinde bir düşüş gözlenebilir ve 0,000010 dolar seviyesi yeniden test edilebilir. 2024 için Bonk coin kaç TL sorusuna bakıldığında ise Binance’de listelenen Bonk fiyatı borsa aracılığı ile de kolayca takip edilebilir. Bonk coin TL karşılığına da ilgilenen yatırımcılar kolayca ulaşabilir. 

2025 Bonk coin fiyat tahmini

Bonk’un uzun vadeli bir yol haritası olmadığı için 2025 ve sonrası için yapılan fiyat tahminleri genel olarak Solana topluluğunun çalışmaları ışığında şekilleniyor. Meme coin piyasasının büyümeye devam etmesiyle Bonk coin fiyatının da yukarı yönlü hareket edebilir. Piyasa değeri açısından meme coin piyasası lideri Dogecoin ve Shiba Inu’ya yaklaşacağını düşünüyor. 

2025 yılında meme coinin potansiyel olarak 0,00007025 ile 0.00009367 arasında hareket etme ihtimali var. CoinCodex analistleri ise fiyatın 2025 yılında 0,00004932 dolar civarında olacağını tahmin ediyor. Ancak bir düşüş dalgası yaşanması durumunda fiyat 0,000015 dolara kadar gerileyebilir.

2030 Bonk coin fiyat tahmini

Popüler analistlerin yaptığı Bonk coin yorumlarına göre, uzun vadede daha fazla yükseliş beklenebilir. Arzı sınırlı meme coin Bonk, artan yatırımcı ilgisi ve gelişen blockchain teknolojisiyle yukarı yönlü hareket gerçekleşebilir. Ayrıca köpek temalı meme coinlere olan talebin artacağı beklentisi Bonk fiyatının 2030 yılında ortalama 0.00084254 dolar ile 0.00146385 dolar aralığında işlem görme potansiyeli olduğu gösterir. 

Bonk yorumları aracılığı ile yapılan bu tahminlere göre meme coinin mevcut fiyatına oranla yüzde 600’den fazla yükselebileceği görülüyor. Dolayısıyla uzun vadede BONK tokenlarının meme coin piyasasında daha sağlam bir yeri olması ve daha fazla yatırımcının portföyünde bulunması bekleniyor. 

BONK coin satın al

 

Bonk coin yorum: BONK alınır mı?

Topluluk odaklı bir ekosistem oluşturmayı hedefleyen BONK, Solana tabanlı en iyi meme coin projeleri arasında yer alıyor. BONK meme coinin temel amaçları arasında Solana DEX likiditesini artırmak bulunur. Bunun yanında BONK tokenlarının yeni dApps’lerin oluşumunda kullanılması da hedeflenir. Böylece yüksek potansiyelli kripto paralar arasına giren Bonk, gelecek dönemde kullanım alanın daha da genişlemesi bekleniyor.

Kripto analistleri tarafından yapılan Bonk coin yorumlarının da genel olarak pozitif yönde olduğu göz önünde bulundurulduğunda BONK tokenlarının portföyler için cazip bir seçenek olduğu söylenebilir.  Popüler kripto analistleri de uzun vadede meme coin piyasasında kalıcı ve sağlam bir yer edinebileceğin öngörüyor. Ancak ilgilenen yatırımcıların, herhangi bir işlem yapmadan önce kripto piyasasının volatil bir yapıya sahip olduğunu unutmaması gerekir. Bu yazının bilgilendirme amaçlı olduğunu ve bir yatırım tavsiyesi içermediğini de göz önünde bulundurmanız önerilir. 

Özellikle Bonk gibi shitcoinlerin fiyatları, birçok farklı etkene bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla her bir yatırımcının kendi araştırmasını yapması ve Bonk coin grafiklerini yakından takip etmesi önerilir. Alınan yatırım kararları bireysel olmalı ve her yatırımcı kendi risk portföyüne uygun olarak işlem yapmalıdır. 

Sık Sorulan Sorular

Bonk coin, 2022 yılının sonlarında ilk airdropunu gerçekleştirmiş ve 30 Aralık tarihinde de ticarete başlamıştır. Dolayısıyla oldukça yeni bir kripto para projesi olarak adlandırılabilir.

Bonk coinlerine birçok farklı kripto para borsası aracılığı ile ulaşmak mümkündür. Bunlardan en popülerleri Gate.io, Binance ve LBank olarak sıralanabilir. BONK tokenlarına ulaşmak isteyen yatırımcılar popüler kripto borsaları aracılığı ile bunu yapabilir.

Bonk coin, sınırlı bir arza sahiptir. Toplam arzı 93 trilyondur ve dolaşımdaki arzı da 69 trilyon tokendır. Lansmanda, toplam token arzının yüzde 50’si kullanıcılara airdrop yolu ile dağıtılmıştır. Meme coinin mevcut piyasa değeri ise 1,276,553,957’dir.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir