Polygon (MATIC) dikkat çeken bir yükselişe imza attı
Polygon (MATIC) dikkat çeken bir yükselişe imza attı

Zincirlerini kıran altcoin şahlandı! Gözünü bu seviyelere dikti… Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon (MATIC) grafiğinde dikkat çeken işaretler görülmeye devam ediyor. 2 doların üzerinde kalmaya çalışmasına rağmen MATIC pek çok kez başarısız oldu. Son 24 saatte %5’ten fazla yükselen Polygon bu kez 2,20 doları aşmış durumda. Yukarı yönlü kırılma girişimi başarılı olmuşa benziyor.

Polygon (MATIC) yükselişe geçti

Polygon ilk olarak Ekim ayında 2 dolarlık direnci kırmaya çalışmıştı ancak başarısız olmuştu. Sonrasında 1,5 dolara düşen varlık oradan sekti ve yükselişe geçti. Popüler altcoin o zamandan beri yükselen bir kanal içinde hareket ediyor ve bir kırılma girişiminde bulunuyor. Direnç seviyelerinden çıkış ve 2,2 doların üzerinde güçlü bir şekilde devam etmesi, bir yükseliş trendini doğrulayabilir.

2,7 dolarda zirveye ulaştıktan sonra Polygon, sert bir şekilde düştü ancak 2 doların altına düştükten sonra bu önemli barajı zorlamaya başladı. Birkaç ret olmasına rağmen, MATIC fiyatı bu direnç seviyelerini başarıyla geçti ve şu anda 2,2 doların üzerinde kalma girişiminde bulunuyor. Ancak RSI, önümüzdeki günlerde olası bir geri çekilmeye işaret ediyor. Ve bu nedenle böyle bir durumda 2,097 dolar, akılda tutulması gereken çok önemli seviyedir.

Hedef 3 dolar mı?

Boğalar kontrolü geri kazanmış gibi göründüğü için düşüş eğilimi şimdilik bitmiş gibi görünüyor. Bu haberin yazıldığı sırada MATIC %5,8’lik artışla 2,20 dolardan alıcı buluyor. Kripto para birimi ATH’sien %16 mesafede.

Ancak şu anda işlem hacmi biraz düştü ve bu nedenle fiyat kısa vadede daha çok yükselmeyebilir. Ancak sessiz bir yükseliş eğilimine girebilir. Yine de önümüzdeki birkaç gün içinde 3 dolarlık hedef halen ulaşılabilir görünüyor.

Bu arada son 1 yılın en iyi yükselen altcoin’lerden biri daha dikkat çekmeye devam ediyor. Detayları buradaki yazımızdan okuyabilirsiniz.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin