Polkadot’un desteklediği platformdan fon başarısı
Polkadot’un desteklediği platformdan fon başarısı

Yüzde 100 artan Polkadot, XRP’yi devirdi! DOT yükselmeye devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot ağının yerel tokeni olan DOT, sadece 24 saat içinde %40’tan fazla yükseliş göstererek piyasa hacmine göre üçüncü sıradaki XRP’yi geçti. 11 Ocak’tan bu yana token, 16 Ocak’ta tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) 18,06 dolar olarak belirledi ve %100’ün üzerinde arttı.

Polkadot XRP’nin önüne geçmeyi başardı

Piyasa değeri şu anda 16,8 milyar doların üzerinde seyrederken, DOT token XRP’nin 4 milyar dolar kadar önüne geçti. Yine de 23 Aralık 2020’deki patlamadan önce, Polkadot tokeninin piyasa değeri 4,5 milyar doların biraz altında ve ortalama fiyatı 4,70 dolardı. Bununla birlikte, o zamandan 3 Ocak’a kadar, token %100’den fazla artarak 10,35 dolardan kapandı.

Yine de, bu ilk fiyat artışından sonra, token 11 Ocak’ta 7,61 dolara düşmeden önce kısa bir süre 10,35 doların biraz altında stabilize oldu. Bu kısa süreli geri çekilmenin ardından, token ralliye başladı ve XRP’nin üçüncülük pozisyonunu ele geçirmeyi başardı.

XRP delistlerle mücadele ediyor

Bu arada, XRP, bazı kripto para borsaları tarafından delist edilmeye devam ediyor. Listeden kaldırmalar başladığından bu yana XRP tokeni, 17 Aralık’ın en yüksek seviyesi olan 0,60 dolardan 0,28 dolarlık mevcut fiyatına düştü.

Ayrıca Kraken kripto borsası, 29 Ocak’ta XRP token alım satımını durduracağını duyurdu. Bunun da token üzerinde daha fazla baskı oluşturması muhtemel görülüyor. Ancak bu hareketin yalnızca ABD’deki müşterileri etkilemesi bekleniyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin