featured

Kemerleri bağlayın: Güç depolayan yıldız altcoin’in önü açıldı! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano için bugün yapılan fiyat analizi yükseliş gösteriyor. ADA geçtiğimiz gece 1,30 dolar seviyesindeki destek noktasını yeniden test etti. Altcoin için en yakın direnç noktası 1,38 dolarda bulunuyor.

1,30 dolarlık desteğin bir gecede piyasayı tekrar tersine çevirdiğini gördüğümüz için Cardano fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Muhtemelen ADA bugün geç saatlerde 1,38 dolar direnci için başka bir teste gidecek.

Kripto para piyasası genel olarak son 24 saatte yükseliş momentumu dönüşü gördü. Piyasa lideri ve öncü coin olan Bitcoin yüzde 0,55 oranında değer kazanırken en gözde altcoin olan Ethereum ise yüzde 1,43 kazançla yatırımcıların yüzünü güldürdü. Bu arada, Cardano (ADA) ise yüzde 1,68 oranında artış kaydetti.

Son 24 saatte Cardano fiyat hareketi: ADA, yükselmeden önce 1,30 doları yeniden test etti

ADA son 24 saat içinde 1.31 dolar ile 1.35 dolar aralığında işlem gördü. Bu da orta derecede bir volatilite olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 7,82 azalarak 972,9 milyar dolara geriledi. Toplam piyasa değeri 45.1 milyar dolar civarında işlem görüyor. Altcoin, kripto para piyasasında genel sıralamada ise 6. Sırada yer alıyor.

ADA/USD 4 saatlik grafik analiz: ADA 1,38 dolardaki direnci kırabilecek mi?

4 saatlik grafikte, boğaların 1,38 dolar direncini yeniden test etmeye çalışması nedeniyle Cardano fiyatının tekrar yükseldiği görülebilir.

Cardano, geçen hafta neredeyse yüzde 20 oranında düşüş yaşadıktan sonra son günlerde istikrarlı bir yükseliş ivmesi kazandı. 1,30 dolar seviyesindeki destek noktası, ilk olarak 30 Aralık tarihinde belirlendi. O zamandan beri ise bu seviye birkaç yeniden test edildi.

cardano altcoin analiz

Ardından, yeni direnç noktası kısa bir süre sonra 1,38 dolar seviyesinde belirlendi. O zamandan sonra bugünlerde yeniden test edildi. Bu nedenle, ADA kırılma yaşadığında piyasanın bir sonraki yönünü gösterecek olan bir konsolidasyon aralığı oluşturmuş oldu.

Cardano fiyatı dün 1,30 dolarlık destekten geri döndükten sonra, boğaların piyasayı yükseltmesi bekleniliyor. Ancak yapılan analizlere göre ADA’nın 1,38 doların üzerine çıkıp çıkamayacağı henüz belli değil.

Cardano fiyat analizinde sonuç olarak

1,3 dolarlık desteğin yeniden test edilmesinin piyasayı tersine çevirmesinin ardından, önümüzdeki 24 saat içinde daha fazla yükseliş gelmesi beklendiğinden Cardano fiyat analizi bugün yükselişte. Potansiyel olarak, ADA şimdi 1.38 dolar seviyesini kırmaya ve geçen hafta görülen kaybı geri kazanmaya hazır.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin