featured

XRP kritik destek bölgesinde: Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının ilgiyle takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, yüksek zaman dilimi içerisinde önemli bir direnç noktasında kesin olarak bir reddedilme yaşadı. Geçen hafta yaşanan bu reddedilişten bu yana, XRP bir dizi düşük zirveler oluşturdu.

Daha uzun vadeli görünümde önemli bir seviye olan 0,88 dolarlık alan da ayılara kaptırıldı. Önümüzdeki birkaç gün içinde XRP bir kez daha 0,8 dolara düşebilir. Boğalar bu alanda zaten bir miktar güçle devreye girdiler. Ancak güçleri, aynı seviyede tekrarlanan testlerde azaldı.

Görünür Aralık Hacim Profili, fiyatın değer alanı içinde işlem gördüğünü ve kontrol noktasının 0,84 dolarda olduğunu gösterdi. Fiyat bu seviyeyi direnç noktası olarak test etti. Ardından kısa vadeli bir azalan kanal içerisine girdi.

Uzun vadeli Fibonacci seviyeleri de destek olarak tutulmadı. 0,88 dolar olan %38.2 seviyesi birkaç saat savunuldu. Ancak satıcılar çok güçlü olduklarını kanıtladı. Daha kısa vadeli bir Fibonacci düzeltme seviyelerinin seti de çizildi ve fiyat %23.6 seviyesinin altında kaldı.

0,8 dolar ile 0,81 dolar alanları son günlerde fiyatların yükselişini gördü.

XRP neden bu seviyelerde işlem görüyor?

OBV, grafikte yükselen bir kama deseni oluşturdu ve hemen bozuldu. Son günlerde önemli olan yatay bir seviyede işlem görüyordu. Saatlik OBV bunun altında kapanırsa, satıcıların baskın olduğunu gösterebilir.

XRP grafik

Müthiş Osilatör sıfır çizgisinin altında hareket ediyordu ve düşüş momentumu gösterdi. Bununla birlikte, CMF -0.05’in üzerine geri döndü. Sermaye akışının piyasa dışına yönlendirildiğini, ancak son birkaç saat içinde değiştiğini gösterdi. Mesele, boğaların arka ayakta kalması ve 0,8 dolar seviyesini savunmasıydı.

Sonuç olarak

En son mum kapanışı alıcıların önemli bir düşüşte piyasaya giriş yaptığını gösterse de, bunu takip edip fiyatları daha yüksek tutabilecekleri henüz belli değil. Fiyat grafiği, kanalın en düşük seviyelerine denk gelecek ve daha fazla izdiham sağlayacak olan 0,8 dolarlık alanda bir miktar desteğin olduğunu gösterdi.

XRP önümüzdeki günlerde bir sıçrama görse bile, önemli bir direnç alanı mevcut olduğu için muhtemelen 0,86 dolar ile 0,88 dolar aralığında duracaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin