Yıldız altcoin patlamaya hazırlanıyor! Teknik analiz
Yıldız altcoin patlamaya hazırlanıyor! Teknik analiz

Yıldız altcoin patlamaya hazırlanıyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon (MATIC) fiyatı, birkaç haftalık konsolidasyondan sonra kayda değer bir toparlanma gösterdi. Altcoin fiyatı, Ocak ayının en düşük seviyelerinden yaklaşık %60 arttı. Bugün bir istisna değil, ancak yatırımcılar çok önemli olan 2 dolar seviyesinin yakınında bir miktar yukarı yönlü baskıyla karşı karşıya kaldı. Yazım sırasında MATIC, gün içi %3,85 artışla 2,01 dolardan işlem görüyor. Polygon, verilere göre mevcut 15 milyar dolarlık piyasa değeri ile 1.4 milyar dolarlık bir hacim düşüşü kaydetti.

MATIC günlük grafikte belirleyici bir nokta ile karşı karşıya

Polygon (MATIC), aynı zamanda fiyat için çifte destek olan 1,46 doların en düşük seviyesinden yükseliyor. Bu seviye, Ekim ayının en yüksek seviyesinden %30’dan fazla geri çekildikten sonra ilk olarak Kasım ayında boğalar tarafından test edildi. Yatırımcılar kısa vadeli bir yukarı yönlü ivmeye girdiler ve 27 Aralık’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,92 dolara ulaştılar.

Ancak, altcoin toplam hacimlerde %55 kayıp yaşadı ve bir kez daha arz bölgesini 1,46 dolar yakınlarında test etti. Şimdi, söz konusu yüksek seviyeden azalan trend çizgisi, parite için güçlü bir bariyer görevi görüyor. Ayrıca, fiyat şimdiden MATIC üzerinde satış baskısı yaratan 50-SMA’nın altında mücadele ediyor. Boğaların, mevcut yükseliş eğilimine devam etmek için düşüş eğilimi gösteren çizgiyi kararlı bir şekilde aşmaları gerekiyor.

Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), 57’de işlem görüyor ve bu, altta yatan yükseliş hissine işaret ediyor. Momentum göstergesindeki herhangi bir artış, altcoini 2,20 dolardan yatay direnç çizgisine ve ardından 2,40 dolar psikolojik seviyesine itebilir.

coinpage


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin