Boğalar bu altcoin'de devreye girdi! Güçlü bir yükseliş sinyali veriyor
Boğalar bu altcoin'de devreye girdi! Güçlü bir yükseliş sinyali veriyor

Boğalar bu altcoin’de devreye girdi! Güçlü bir yükseliş sinyali veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Filecoin, Ocak ayında en kötü etkilenen altcoinler arasındaydı. Tüm piyasada keskin bir düşüş trendinin ardından kripto para, tüm zamanların en yüksek seviyesinin %90 altında, tüm zamanların en düşük seviyesi olan 16,76 dolara ulaştı. Bu zayıf performansın ardından, şimdi Filecoin bir yükseliş koşusu için hazırlanıyor gibi görünüyor. Sadece iki hafta içinde kripto para yaklaşık %33 değer kazandı.

Filecoin güçlü bir toparlanma sinyali veriyor

Filecoin son birkaç aydır düşüş trendinde. Piyasanın geri kalanı yeni zirvelerde zirveye ulaştığından, kripto para Kasım 2021’de toparlanamadı. Bu büyük düşüş trendine rağmen, kripto para hâlâ güçlü bir toparlanma için savaşıyor.

Piyasadaki satın alma baskısı şu anda yüksek ve yükseliş trendinin sürmesi için yüksek bir şans var. Altcoin 8 Şubat’ta 26,07 dolara tırmanmayı başardı. Bu seviyeden biraz düştü ve 24 saat içinde %8,6’lık bir kazancın ardından yazım sırasında 24,92 dolardan işlem görüyor.

Satın alma baskısı devam ederse, bir sonraki ana direnç seviyesi 34 dolar olarak belirlendi. Buradan, kripto para 47 doları hedefleyebilir ve 50 doların üzerine çıkarak iki ayın en yüksek seviyesine ulaşabilir. Piyasa desteği giderek güçleniyor ve FIL’in yeniden toparlanma olasılığı da artıyor.

Filecoin, önceki piyasa performanslarında güçlü bir yükseliş trendi kaydetti. Bu nedenle, boğalar hâlâ oyundaysa, fiyatın 100 dolara doğru yükselmesi muhtemel. Filecoin en son Eylül ayında üç haneli rakamlarla işlem görüyordu.

Filecoin yeni bir dip oluşturabilir

Daha geniş kripto para piyasasındaki oynaklık yüksek ve henüz güçlü ve kalıcı bir yükseliş eğilimi oluşturulmadı. Bu nedenle, Filecoin düşüş trendini sürdürebilir ve yeni bir dip oluşturabilir. Şu anda, yatırımcılar yükseliş trendi sırasında kâr sağlayabilir ve hafif bir düşüş olursa piyasada satışlar başlayabilir.

Filecoin düşerse, bir sonraki acil destek 19 dolar. Bu fiyattan daha fazla alıcı piyasaya giremezse, 16 dolara doğru daha fazla düşüş bildirilebilir. Altcoin 15 dolar seviyelerine dokunduğunda yeni bir tüm zamanların en düşük seviyesi belirlenecek. Piyasa desteği yüksekse, yeni bir düşüş yükseliş trendini ateşleyebilir. Eğer eksikse, altcoini daha da dik bir düşüşe mahkum edebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin