Önde gelen altcoin güzel sinyaller veriyor
Önde gelen altcoin güzel sinyaller veriyor

Yıldız altcoin önemli destekten sıçradı: Önü çok açık!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyatı performans açısından zorlu günler yaşıyor. Bitcoin, Ethereum ve altcoin piyasasının büyük bir kısmı, yükseliş eğiliminden önce gelen pozisyonlara taşındı. Ancak Cardano henüz bu tür bir fiyat hareketi göstermedi. Ancak çok yakında olabilir.

Cardano için son günler kötü geçti

Cardano fiyatı, son birkaç hafta içinde bazı önemli düşüşler yaşadı. 10 Ocak’ta 1,12 dolardan 18 Ocak’ta 1,60 dolara yaklaşık %46 kazanç sağladı.

Ardından, 18 Ocak’ın zirvesinden %44 düşüşle 0.91$’a indi. Ancak alıcılar, 1 doları destekleyerek, bu seviyenin altında herhangi bir günlük kapanışı önleyerek dirençli oldular.

Sırada yükseliş olabilir, hedef 1,25 dolar gibi görünüyor

Çarşamba seansı sırasında Cardano fiyatını yükseltme girişimlerinin verimli olduğu kanıtlandı. ADA, ABD Federal Rezerv politikası kararının açıklanmasından hemen önce 1,05 dolar seviyesinin yakınında işlem görüyordu ve ardından 1,16 dolarda üç günlük yeni bir zirve seviyeye yükseldi. Boğalar Cardano’yu 1,10 dolar veya üzerinde bir günlük kapanışa baskılayabilirse, Kijun-Sen ve Tenkan-Sen’i 1,25 dolarda test etmek için bir hareket kuvvetle muhtemel.

Ancak Cardano fiyatı için aşağı yönlü riskler de devam ediyor. Özellikle Fed’in açıklamasından önceki ve sonraki oynaklık için de geçerli. Başkanın basın toplantısından hemen sonra vahşi ralliler ve ani düşüşler görmek pek nadir değil. Bu nedenle trader ve yatırımcılar, yön belirlenene kadar savunmada kalmalı.

Oynaklığa rağmen aşağı yönlü risklerin 1 dolar alanıyla sınırlı olması bekleniyor. 1 doların altındaki herhangi bir günlük veya haftalık kapanış, daha fazla yükseliş görünümünü geçersiz kılacak.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin