featured

Yeni gelişmeler bu altcoin’i yükseltti! Yüzde 10’un üzerinde artış ile piyasaya meydan okudu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin’lerden bir tanesi olan ALGO, %11,8 oranında bir değer kaybı yaşamıştı. Ancak bundan çok kısa bir süre sonra değerini %12,8 oranında yükseltti. Altcoin’in sadece ticareti artmakla kalmıyor, aynı zamanda yüz milyonlarca insana ulaşmasını umduğu büyük bir ortaklık duyurdu.

altcoin ALGO

Neler oldu?

Algorand bugün, futbolun yönetim organı olan FIFA’nın resmi blockchain ortağı olacağını duyurdu. Kripto para biriminin Kuzey Amerika ve Avrupa için “bölgesel bir destekçi” olduğu söyleniyor.

FIFA, Algorand’ın resmi cüzdan desteği sağlamasının yanı sıra dijital varlık stratejisi geliştirmeye de yardımcı olacağını söyledi. Buradaki basit amaç, Algorand blockhcain’ini merkezi olmayan finans ve değiştirilemez token projeleri için pazar payı aldığı için haritaya koymaktır.

Sırada ne var?

Kripto para birimleri ve blockchain’leri, kaç tane geliştirici ve kullanıcı çekebileceklerine bağlı olarak nihayetinde kazanacak veya kaybedecek. Altcoin Algorand, daha küçük kripto para birimlerinden biridir. Ayrıca büyük bir ekosisteme sahip değildir. Bu yüzden bu, onu futbol hayranları için dikkat çekici hale getirmiştir.

Sponsorluklar kısa vadede iyi haber olsa da, uzun vadede yatırımcıların altcoin’e bakış açılarının nasıl değişeceğini henüz bilmiyoruz. Çoğu analist, altcoin üzerindeki ilginin kısa sürede dağılacağını düşünse de şimdilik işler yolunda gidiyor gibi gözüküyor.

TheMotleyFool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin